Cariere Cum cumpăr & livrare Contact
Detalii de Contact
Telefon
+4.021.311.14.22

Email
vanzari@pce.ro

Orar
L-V 9:00 - 18:00 Mai mult

Află cine ne recomandă

4,71846 voturi
< Înapoi la Pagina Produsului

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

Prestige 290 FS, 60 ml

Prestige 290 FS, 60 ml

21,69 Lei Prețul include TVA

Prestige 290 FS, 60 ml

  • Prestige 290 FS, 60 ml

Prestige 290 FS, 60 ml

Stoc epuizat

Insecto-fungicid utilizat la tratarea tuberculilor de cartof pentru combaterea gandacului din Colorado, a afidelor si a rizoctoniozei.

21,69 Lei Prețul include TVA

Descriere Produs

Substanta activa: Pencicuron 150 gr/l + Imidacloprid 140 gr/l

Caracteristici: Insecto-fungicid utilizat la tratarea tuberculilor de cartof pentru combaterea gandacului din Colorado, a afidelor si a rizoctoniozei

Modul de actiune: Prestige are actiune sistemica si in acelasi timp de contact asupra organismelor daunatoare. Imidacloprid, componenta activa insecticida, formeaza in jurul tuberculilor un halou de protectie prin intermediul caruia se manifesta actiunea de contact asupra insectelor din sol. Ulterior imidacloprid patrunde in mod sistemic in tuberculi si de aici este distribuit acropetal in partile aeriene ale plantelor, actionand asupra daunatorilor in timpul perioadei de vegetatie. Pencicuron, componenta fungicida, are actiune de contact, prevenind infectiile de rizoctonioza care pot avea ca sursa infectioasa samanta utilizata la plantare sau resturile vegetale incorporate in sol.

Modul de utilizare: Tratamentul se efectueaza cu ajutorul unei instalatii amplasate pe masina de plantat, care pulverizeaza produsul in doza de 0,8 l/t (in amestec cu cca. 45 l apa) direct pe tuberculi, concomitent cu plantarea lor. Nu sunt recomandate alte metode de aplicare, datorita impreciziei dozarii produsului si neuniformitatii distributiei. Eficacitatea produsului poate fi valorificata la maximum doar in conditiile unei tehnologii de cultura corecte. Prestige nu se va utiliza pe o samanta cu vigoare slaba sau infectata cu diverse ciuperci patogene (Fusarium, Erwinia) si la culturi amplasate pe soluri reci, cu exces de umiditate sau semanate la adancime prea mare.
Prestige are o eficacitate remarcabila asupra gandacului din Colorado si a afidelor. El poate combate acesti daunatori in proportie de 99 - 100%, chiar si la 75-80 zile de la rasarirea culturii. Datorita eficacitatii impotriva afidelor, vectori ai transmiterii virozelor, Prestige contribuie indirect la reducerea semnificativa a atacului acestor boli extrem de grave, in special pentru culturile semincere. Prestige este eficace si impotriva viermilor sarma, insa in acest caz durata de protectie a culturii este de cca. 4 saptamani, deci sunt protejati numai tuberculii utilizati la plantare.

Plante tratate: Cartof

Cultura Agantul daunator Doza
Cartof Gandacul din Colorado 0.8 l/tona
Afide
Rizoctonioza

Informații Tehnice

Producator Bayer Garden
Modalitate de ambalare 60 ml
Utilizatori N/A
Valabilitate (ani) N/A
Formulare/Stare FS - suspensie concentrata tratare semintei
Cultura cartof
Substanta Activa Insecticide Nu
Substanta Activa Fungicide Pencicuron
Concentratie Substanta Activa 140 g/litru; 150 g/litru
Tratament prevenire atac insecte, boli

Note și păreri

4,33
3 Voturi
5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea
Vezi toate părerile

Ai o opinie despre acest produs?

Te încurajăm să-ți exprimi opiniile pentru a îmbunătăți experiența tuturor utilizatorilor.

Părerile utilizatorilor

3 Păreri
Botanistii.ro
01 martie 2017
In cazul tratamentului cu Prestige la cartof, se prepara o solutie de 60 ml diluati in 3 litri de apa, pentru o cantitate de aproximativ 75 kg tuberculi.
Tratamentul se efectueaza cu ajutorul unei instalatii amplasate pe masina de plantat, care pulverizeaza produsul direct pe tuberculi, concomitent cu plantarea lor. Nu sunt recomandate alte metode de aplicare, datorita impreciziei dozarii produsului si neuniformitatii distributiei.
Daca nu este aplicata solutia uniform, gradul de protectie va fi scazut.
Dumitrache Ion
28 februarie 2017
Buna seara.
Va rog sa-mi spuneti cu produsul Prestige de 60 ml ce cantitate de tuberculi pot trata si cum se prepara,vreau sa stropesc cu pompa tuberculii de cartofi,imediat dupa ce ii plantez pe santuri avind in vedere ca plantez pentru nevoi familiale aproximativ 30 kg de tubrculi de aceia vreu sa stiu cum se prepara si daca este bine sa fac cum am descris mai sus
toma cornel
08 martie 2016
buna ziua,

1. am o suprafata mica pentru cultivarea cartofilo,r circa 4 ari, substanta prestige 290 fs cum se prepara si concentratia dizolvata in apa?
2 .daca este bine sa pun substanta pregatita in tr/o pompa si sa ud cartofii, dupa care sa/i plantez ?
3. un flacon de restige 290 fs la cata apa se pune ?
×

Adaugă o părere

Cum evaluezi acest produs?