Cariere Cum cumpăr & livrare Contact
Detalii de Contact
Telefon
+4.021.311.14.22

Email
vanzari@pce.ro

Orar
L-V 9:00 - 18:00 Mai mult

Află cine ne recomandă

4,71982 voturi
< Înapoi la Pagina Produsului

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

Basta 14 SL, 5 litri

Basta 14 SL, 5 litri

566,80 Lei Prețul include TVA

Basta 14 SL, 5 litri

Basta 14 SL, 5 litri

Stoc epuizat

Basta 14 SL este un erbicid neselectiv cu glufosinat de amoniu 150 gr/litru ca substanta activa, ce are actiune de contact si sistemica (partial).


Produsul se afla in grupa de toxicitate ridicata (grupa 2) si nu il comercializam.

566,80 Lei Prețul include TVA

Descriere Produs

Erbicid Basta 14 SL

Substanta activa: glufosinat de amoniu 150 gr/litru

Modalitate de ambalare: 5 Litri

Caracteristici: Basta 14 SL este un erbicid neselectiv produs de Bayer pentru combaterea buruienilor monocotiledonate si dicotiledonate anuale si perene la pomi si vii pe rod, desicant la orez.

Mod de actiune: Basta 14 SL este un erbicid neselectiv cu actiune de contact asupra buruienilor. Preluarea de catre plante are loc in principal prin frunze si organele verzi. Viteza de preluare in plante este maxima in cursul  primelor 6 ore de la aplicare. Buruienile tratate se opresc din crestere in cursul primei zile dupa tratament, desi simptomele vizuale lipsesc. Formularea contine o doza marita de adjuvant, fiind optimizata pentru conditii mai putin favorabile de aplicare (umiditate scazuta) si are o toleranta mai buna la spalarea prin precipitatii.

Mod de utilizare: Se aplica 1-2 tratamente. Prima aplicare se recomanda in perioada de crestere intensiva a buruienilor (optim fiind inaltimea de 15-20 cm), de obicei dupa 15 mai, iar tratamentul al doilea, daca este necesar, se va aplica la maxim 28 zile, de preferat in aceeasi faza de crestere a buruienilor ca la primul tratament (15-20 cm), dar nu mai tarziu de 15 iulie. Nu se va aplica pe terenurile nisipoase si se va evita driftul pe culturile adiacente.
Este important ca in decursul primelor 6 ore de la aplicare sa nu ploua. Buna acoperire a foliajului buruienilor cu solutia de stropit este esentiala, deoarece produsul actioneaza prin contact foliar. Cantitatea de solutie este de 100-150 l solutie/ ha, in functie de echipament. Se va evita contactul solutiei de stropit cu foliajul culturilor, precum si udarea excesiva a trunchiului pomilor.
Un avantaj esential al produsului consta in siguranta culturii. In situatia in care in mod accidental produsul ajunge pe o parte din frunzele bazale ale plantelor, datorita lipsei efectului sistemic, planta de cultura nu va fi afectata decat local.

Compatibilitate: Basta 14 SL se preteaza foarte bine la amestec cu erbicide reziduale (triazine, ureice). Nu se va amesteca cu produse sistemice pentru combaterea gramineelor perene, deoarece acestea nu au timp suficient sa se transloce in rizomi.

Producator: Bayer, Germania.

Cultura Buruieni combatute Momentul aplicarii Doza
Vii pe rod Monocotiledonate si dicotiledonate anuale si perene Postemergent 4 l/ha
Pomi Monocotiledonate si dicotiledonate anuale si perene Postemergente 5-6 l/ha
Orez Desicant Postemergent 2 l/ha


Informații Tehnice

Producator Bayer
Modalitate de ambalare 1 litru
Utilizatori amatori, profesionisti
Formulare/Stare SL - concentrat solubil
Valabilitate (ani) Nu
Substanta Activa Erbicide glufosinat de amoniu
Concentratie Substanta Activa 150 g/litru
Impotriva ardeiul broastei, ciumafaie, coada vulpii, cornuti, costrei, doritoare, fumarita, golicica, hirusor, hrana vacii, hrisca urcatoare, iarba barboasa, iarba grasa, iarba rosie, iarba vantului, loboda, lungurica, meisor, mohor, musetel, mustar salbatic, obsiga secarii, odos, palamida, piciorul cocosului, pir tarator, podbal, pungulita, ridiche salbatica, rocoina, romanita de camp, scanteiuta, spalacioasa, stir salbatic, sugel, susai, teisor, traista ciobanului, trei frati patati, trepadatoare, troscot, turita, urda vacii, urzica mica, urzica moarta, ventrilica, volbura, zamosita, zarna
Cultura vita de vie
Dozaj Nu
Momentul aplicarii postemergente
Buruieni combatute dicotiledonate anuale, dicotiledonate perene, monocotiledonate anuale, monocotiledonate perene
Tipuri Aplicare pulverizeaza rezidual

Note și păreri

Momentan nu există opinii pentru acest produs

Fii primul care își spune părerea.

×

Adaugă o părere

Cum evaluezi acest produs?