Cariere Cum cumpăr & livrare Contact
Detalii de Contact
Telefon
+4.021.311.14.22

Email
vanzari@pce.ro

Orar
L-V 9:00 - 18:00 Mai mult

Află cine ne recomandă

4,71846 voturi
< Înapoi la Pagina Produsului

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

Ingrasamant lichid pentru plante medicinale, 500 ml

Ingrasamant lichid pentru plante medicinale, 500 ml

13,73 Lei

16,71 Lei

Prețul include TVA

Ingrasamant lichid pentru plante medicinale, 500 ml

Ingrasamant lichid pentru plante medicinale, 500 ml

Stoc epuizat

Ingrasamantul lichid pentru plante medicinale este folosit pentru fertilizarea și refertilizarea a tuturor tipurilor de plante medicinale, legume cu rădăcini (maghiran, salvie, cimbru, lamaie balsam, etc), mirodenii și alte plante aromatice.

13,73 Lei

16,71 Lei

Prețul include TVA

Descriere Produs

Ingrasamant lichid pentru plante medicinale

Proprietati fizice si chimice: Continutul total de azot (N%)-3,5%, Continutul total de fosfor (P2O5) 1,7%, Continutul total de potasiu (K2O)-4,8%, Substante inflamabile in mostra uscata-5,5%, Valoare pH-4,0-7,0.

Caracteristici: Ingrasamantul este realizat numai din ingrediente naturale: melasa, poslet de melasa din fosfat macinat. Acesta contine substante nutritive necesare intr-un raport favorabil, inclusiv oligoelemente naturale.

Mod de utilizare: pentru fertilizare si refertilizarea plantelor medicinale, legume cu radacini (maghiran, salvie, cimbru, lamaie balsam, etc.), mirodenii si alte plante aromatice, cultivate in containere sau in aer liber. Ingrasamantul este potrivit pentru agricultura ecologica. Dozare: aproximativ 1 capac (15 ml) la 1-3 l de apa si se amesteca bine. Cu aceasta solutie pregatita se fertilizeaza 1x la 14 zile. Inainte de utilizare, se agita continutul foarte bine.

Plante tratate: plante medicinale, legume cu radacini (maghiran, salvie, cimbru, lamaie balsam, etc.), mirodenii si alte plante aromatice.

Conditii de depozitare: Pastrati-l in ambalajul original, in afara actiunii directe a razelor de soare. Nu il lasati la indemana copiilor. Nu il pastrati langa alimente, bauturi si mancare pentru animale. Temperatura nu trebuie sa scada sub +5º C.

Conditii de securitate: In timpul folosirii nu mancati, nu beti si nu fumati. Evitati contactul cu pielea si cu ochii. In cazul contactului cu ochii, imediat spalati-i bine cu o cantitate mare de apa si cereti ajutorul medicului. 

Producator: Agro CS  

Informații Tehnice

Producator Agro CS
Modalitate de ambalare 500 ml
Utilizatori N/A
Formulare/Stare lichid
Valabilitate (ani) Nu
Cultura plante medicinale
Substanta activa crestere azot, fosfor, potasiu
Concentratie Substanta Activa N/A
Culturi bio nepotrivite

Note și păreri

Momentan nu există opinii pentru acest produs

Fii primul care își spune părerea.

×

Adaugă o părere

Cum evaluezi acest produs?