Cariere Cum cumpăr & livrare Contact
Detalii de Contact
Telefon
+4.021.311.14.22

Email
vanzari@pce.ro

Orar
L-V 9:00 - 18:00 Mai mult

Află cine ne recomandă

4,71780 voturi
< Înapoi la Pagina Produsului

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

Ovipron, 100 ml

Ovipron, 100 ml

6,54 Lei Prețul include TVA

Ovipron, 100 ml

Ovipron, 100 ml

Ovipron, 100 ml

Stoc epuizat

Ovipron este un ulei mineral parafinic, inalt rafinat, cu actiune insecticide, fiind de asemenea un excelent adjuvant pentru alte produse de protectia plantelor de contact. 

2 Reviewuri
6,54 Lei Prețul include TVA

Descriere Produs

Ovipron

Substanta activa: 
ulei mineral parafinic 800 g/L, ingrediente de formulare.

Caracteristici: Ovipron este un ulei mineral parafinic, inalt rafinat, cu actiune insecticide, fiind de asemenea un excelent adjuvant pentru alte produse de protectia plantelor de contact. Actiunea insecticida rezida in principal prin asfixie, acoperind corpul insectelor cu o pelicula fina, care penetreaza prin canalele traheei, blocheaza respiratia, cauzand astfel moartea. Ovipron este eficace impotriva larvelor si oualor de acarieni si prezinta in afara de actiunea ovocida prin impiedicarea eclozarii, o actiune repelenta pentru insectele cu aparat masticator. Produsul este recomandat pentru utilizarea in tratamente la temperaturi cuprinse intre 7 - 25°C.

Mod de intrebuintare: 
Ovipron este recomandat pentru utilizare in tratamente de repaus vegetativ astfel:

Pomi fructiferi 

Mar:  
Quadraspidiotus perniciosus 1,5% (22,5 L/ha); 
- Panonychus ulmi 1,5% (22,5 L/ha).

Prun: 
Panonychus ulmi 1,5% (15 L/ha);
- Quadraspidiotus perniciosus 1,5% (15 L/ha).

Ovipron
 este folosit ca adjuvant la prepararea solutiilor de stropit pentru sporirea aderentei si eficacitatii produselor fitosanitare. De exemplu, la solutiile pentru erbicidare (sulfonilureice, graminicide, etc.) se recomanda folosirea in doze de 0,5 - 1 L/ha (5-10 ml/10 L apa). Se folosesc volumele de apa recomandate pentru erbicidele asociate. De exemplu, la solutiile pentru erbicidare se po folosi dozele

Cultura Erbicid Doza
Ardei, tomate, fasole, cucurbitacee
Sfecla de zahar 
Graminicide in postemergenta  0,5 - 1L/ha 
Porumb  2,4 D, Bentazona, Sulfonilureice  0,75 - 1,5 L/ha
Soia (pana in 3 frunze adevarate)  Graminicide in postemergenta  1 - 2 L/ha 

Prepararea solutiei: Ovipron este conditionat ca si concentrat emulsionabil si are omiscibilitate foarte buna cu majoritatea PPP. Adaugati produsul in aparatul de stropit umplut pe 3/4 cu apa sub agitare constanta. Adaugati apoi apa pana la completarea volumului total. In cazul prepararii unor amestecuri cu alte produse fitosanitare sub forma de pulberi umectabile amestecati foarte bine sub agitare produsul pulbere pulbere cu apa inainte de adaugarea Ovipron. In cazul amestecurilor cu produse fitosanitare formulate ca si concentrate emulsionabile adaugati aceste produse dupa ce apa si Ovipron sunt perfect amestecate.

Compatibilitatea: Ovipron se recomanda a se aplica in perioada de repaus vegetativ, pana inainte de inflorit, in amestec cu Bouillie Bordelaise. NU este compatibil cu produse pe baza de Dimetoat sau fungicide pe baza de Anilazine, Captan, Folpet, Dinocap sau alte produse ce contin sulf. Inainte de aplicare efectuati un test de compatibilitate.

Fitotoxicitate: Nu tratati cu Ovipron in perioda infloritului. Poate aparea riscul de fitotoxicitate in cazul tratamentelor efectuate in perioade lungi de temperaturi ridicate. Nu tratati plantele aflate sub stres hidric.

 

Informații Tehnice

Producator Cerexagri
Modalitate de ambalare 100 ml
Utilizare amatori, profesionisti
Substanta Activa Insecticide ulei de parafina
Concentratie Substanta Activa 800 g/litru
Efect asupra albinelor fara
Cultura ardei, cais, cartof, castraveti, ceapa, cires, grau, gutui, mar, nuc, orz, orzoaica, ovaz, par, piersic, porumb, prun, tomate, varza, visin, vita de vie
Culturi bio potrivite
Modul de actiune contact
Scapa de acarieni, paduchele de San Jose, paduchele lanos
Formulare/Stare EC - concentrat emulsionabil
Dozaj Nu
Tipuri Aplicare pulverizeaza rezidual
Miros sesizabil
Valabilitate (ani) Nu

Note și păreri

4,00
2 Voturi
5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea
Vezi toate părerile

Ai o opinie despre acest produs?

Te încurajăm să-ți exprimi opiniile pentru a îmbunătăți experiența tuturor utilizatorilor.

Părerile utilizatorilor

2 Păreri
miron sorin
26 octombrie 2017
Am intrebari punctuale:!!!-am achizitionat recent de la dvs ovipron, si cand am desfacut pacheltul am constatat ca este ovipron rop ( mai vazusem pe undeva 2000) ...am citit cu atentie prospectul si nu am gasit mentionat expres ca se poate combina cu Zeama bordeleza asa cum am citit pe prospectul de pe site dvs al aceluiasi produs.!!!-am comandat si zeama bordeleza ...dar citind cu atentie ambalajul nu apare ca producator CEREXAGRI asa cum m-as fi astepta stiind ca asta am comandat (este vreo diferenta in fara de pret intre aceasta si cea de tip MIF fabricata la Onesti?);!!!-Ovirpon poate fi folosit cu succes si!!!in vegetatie ca ajuvant in amestec cu un insecticid...ca de pilda mospilan obtinand ceea ce am cautat fara succes!!!si la dvs ...un fel de Mospilan +toil?!!!Multgumesc ptr raspunsul dvs ...cu atat mai mult daca e si operativ!
Oprea Mihai
26 octombrie 2017
Multumesc pentru solutia pe care mi-ati trimis-o. Deja am folosit-o. Sper sa-si faca efectul intr-un mod pozitiv.
×

Adaugă o părere

Cum evaluezi acest produs?