Troscot - Discuții și păreri

Troscot - Buruiana anuala cu inmultire prin seminte, cu radacina fusiforma, foarte diferita ca habitus si forma a frunzelor de la un an la altul. Nepretentioasa, creste aproape pe toate tipurile de sol. Epoca de germinare: primavara – vara tarziu. Germineaza in stratul de la suprafata, avand nevoie de lumina pentru germinare; Cotiledoane: foarte lungi, uniforme ca latime, cu varful rotunjit; Frunzele adevarate: eliptice sau lanceolate pana la lineare, cu nervuri penate, nepetiolate, care dau dintr-un tub subtire pielos, despicat, care inconjoara tulpina; Tulpina: de obicei culcata, puternic ramificata, avand frunze la noduri pana la varf si o lungime pana la 50 cm; Floarea: mica, scurt pedunculata, roz sau alb-verzuie. Sunt grupate 2 – 5 flori la axila frunzei; Perioada de inflorire: iunie – toamna; Seminte pe planta: 125 – 200.
  • Acest forum este gol.
  • Vai! Nu a fost găsit niciun subiect aici.
×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.

Discuție nouă despre

ÎNCEPE O DISCUȚIE DESPRE
Troscot

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec

Informația ta:

Numele tău trebuie să conțină maxim 30 de caractere. Dacă dorești să transmiți detaliile problemei cu care te confrunți, te rugăm să completezi celelalte câmpuri.