Susai - Discuții și păreri

Susai - Sonchus Arvensis - Buruiana perena cu stoloni care se dezvolta rapid in sol si poseda ramificatii foarte dense, purtatoare de muguri vegetativi, produce un latex vegetal. Prefera soluri umede, lutoase, cu un strat superficial impermeabil. Epoca de germinare: primavara, rar vara, adancimea de germinare pana la 3 cm; Cotiledoane: rotunde sau rotund ovale, cu marginea intreaga, asezate pe sol, cu tije scurte; Frunzele adevarate: primele frunze rotund - ovale, mari, cu marginea fin dintata; urmatoarele frunze lanceolate si apoi cu petiolul aripat, spinos dintate, cordiforme, sesile; Tulpina: dreapta, de cele mai multe ori simpla, numai in partea superioara ramificata, cu o inaltime de pana la 150 cm; Floarea: de culoare galben - auriu, in cime, involucrul si tija in general acoperite cu peri glandulosi; Perioada de inflorire: vara – toamna; Seminte pe planta: 6.400 (6.000 – 20.000).
  • Acest forum este gol.
  • Vai! Nu a fost găsit niciun subiect aici.
×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.

Discuție nouă despre

ÎNCEPE O DISCUȚIE DESPRE
Susai

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec

Informația ta:

Numele tău trebuie să conțină maxim 30 de caractere. Dacă dorești să transmiți detaliile problemei cu care te confrunți, te rugăm să completezi celelalte câmpuri.