Copacel de camera uscat

Acest subiect conține 1 răspuns are 2 voci și a fost actualizat ultima dată de  Tom Botanistul 12 aprilie 2018 la 3:51 pm.

 • Autor
  Mesaje
 • 1 Răspunsuri
 • #17263 Răspuns
  Bogdan

  Buna ziua, am primit un copacel in ghiveci , nu stiu exact ce este si peste iarna s-a uscat. Mai are cateva frunzulite verzi doar. Ce ar trebui sa fac sa il mai revigorez?

  Attachments:
 • #17289 Răspuns
  Tom Botanistul

  Substratul pare a fi destul de uscat. Puteti incepe sa il udati, insa nu cu volume mari de apa. In imagine nu se observa: exista orificii de scurgere a apei din vasul plantei? Daca nu exista, se pot face orificii la baza vasului.
  Puteti lua in considerare si completarea cu substrat in ghiveci, ori schimbarea substratului in totalitate (in momentul in care planta da semne de revenire). La radacina se poate aplica un stimulator ca Amalgerol (http://www.botanistii.ro/amalgerol-100-ml.html) 1 ml dizolvat in 1 litru apa. Acesta este special formulat pentru a ajuta plantele in conditii de stres.


N-AI GĂSIT RĂSPUNSUL PE CARE ÎL CĂUTAI?
Ca să nu-ți scape nimic, te putem anunța prin email când apare un răspuns nou.

Te ținem la curent

Pe ce adresă de email dorești să te anunțăm când apare un răspuns nou?
Sunt de acord cu Politica de Confidențialitate.
Adaugă răspunsul tău:
Informația ta:Mărimea maximă a documentului este 5000 KB.Adaugă fișier<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Anulare