Fungicid Ortiva Top, 1 litru

Disponibilitate: În stoc

366,24 RON
Pretul contine TVA
SAU
Ortiva Top actioneaza asupra unui spectru larg de boli, preventiv si curativ, prin activitate de contact, translaminara in planta si sistemica, fiind recomandat sa se utilizeze in culturile legumicole.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Caracteristici:
Ortiva Top actioneaza asupra unui spectru larg de boli, preventiv si curativ, prin activitate de contact, translaminara in planta si sistemica, fiind recomandat sa se utilizeze in culturile legumicole.

Substanta activa: 200 g/l azoxistrobin, 125 g/l difenoconazol.

Mod de actiune:
Azoxistrobin:
- Actioneaza ca inhibitor al respiratiei mitocondriale, blocand ciclul energetic al patogenului.
- In principal, intervine in ciclul biologic al ciupercii, in timplul germinatiei sporilor si in timpul initierii penetrarii in tesuturile plantei.
- Activitate preventiva.
- Preluare graduala si activitate sistemica locala in frunze.
Difenoconazol:  
- Blocheaza biosinteza steroizilor in membranele celulare ale fungilor.
- Actiune preventiva si curativa.
- Actiune sistemica locala si usoara translocare acropetala.

Recomandari de utilizare
- Tomate: aparitia primei inflorescente pana cand 70% din fructe s-au maturat. 
- Vinete: aparitia primei inflorescente pana cand 70% din fructe s-au maturat.
- Ardei: aparitia primei inflorescente pana cand 70% din fructe s-au maturat.
- Fasole: butoni florali pana cand pastaile ating 70% din dimensiunea normala.
- Varza si Varza de Bruxelles: 2 frunze adevarate si pana la atingerea dimensiunilor normale.
- Conopida si Broccoli: 2 frunze adevarate si pana la aparitia primelor flori individuale.
- Morcov, Pastarnac, Patrunjel, Hrean, Ridichii, Telina: 2 funze adevarate si pana la atingerea dimensiunilor normale.
- Dovlecei si Castraveti: aparitia primelor flori si pana la maturitatea fructelor.
- Salata: 6 frunze adevarate si pana la dezvoltarea completa.
- Pepeni galbeni/verzi: de la aparitia primei ramificatii a tulpinii principale si pana la maturitatea fructelor.
- Praz: 6 frunze adevarate si pana la maturitate.
- Capsuni si Zmeura: primele flori deschise (inceput de inflorit) si pana la maturitate, a 2-a recoltare.
- Ceapa semanata direct si ceapa din arpagic, usturoi: 6 frunze adevarate si pana se atinge 50% din diametrul fructului/bulbului.
- Ceapa verde: 5 frunze adevarate.
- Mazare: butoni florali si pana cand 70% din pastai au atins dimensiunea finala.

Intervalul dintre tratamente se adaptateaza in functie de conditiile climatice si presiunea de infectie. La aplicarea in spatii protejate, se va evita efectuarea tratamentului in conditii de temperatura si umiditate relativa extreme. (foarte ridicate).

         Cultura          Agentii patogeni
            combatuti 
Doza l/ha  Volum de apa
min-max.( l/ha) 
Numar maxim
  tratamente 
Interval intre 
 tratamente 
 (min.) (zile) 
 Timp de pauza
pana la recoltare
       (zile) 
    Tomate, Vinete
    (sere si solarii) 
Putregaiul cenusiu
Mana
Patarea cafenie
Alternarioza
Fainare 
  1 l/ha   500-1500 litri         3         8-10           3
           Ardei Putregaiul cenusiu
Mana
Patarea cafenie
Alternarioza
Fainare
   1 l/ha   500-1500 litri         2        10           3
       Fasole verde
           (camp) 
Fainare
Mana 
   1 l/ha   300-1200 litri         2        12           7
      Varza, Varza de
     Bruxelles (camp) 
Albumeala cruciferelor
Alternarioza
Fainare
Mana
Putregaiul alb/negru
Patarea alba
Patarea neagra a frunzelor 
   1 l/ha   200-600 litri         2         14            21
  Morcovi, Pastarnac,
    Patrunjel (camp) 
Alternarioza
Făinare
Putregaiul alb
   1 l/ha    200-600 litri         3         14            14
      Hrean, Ridichii
           (camp)
Albumeala cruciferelor
Alternarioza
Făinare
Mană
Putregaiul alb/negru
Pătarea albă 
Pătarea neagră
   1 l/ha    200-600 litri         3         14            14
    Conopida, Broccoli 
            (camp) 
Albumeala cruciferelor
Alternarioza
Făinare
Mană
Putregaiul alb/negru
Pătarea albă 
Pătarea neagră
   1 l/ha    200-600 litri         2        14          14
           Telina
(camp, sere si solarii)
Septorioza
Putregaiul alb
Făinare
   1 l/ha    200-1000 litri         3        14          14
  Dovlecei, Castraveti
(camp, sere si solarii) 
Pătarea cafenie
Fainare
   1 l/ha    500-1500 litri         3        10           3
       Praz (camp) Alternarioza
Mană
Pătarea cafenie
Rugină
   1 l/ha    200-1000 litri         3          12          21
      Salata (camp) Cercosporioză
Mana salatei
Putregaiul alb
Pătarea neagră a frunzelor
   1 l/ha    300-1200 litri         2         7           14
           Ceapa,
   Ceapa din arpagic,
           Usturoi
Alternarioza
Mană
Pătarea cafenie
Rugină
   1 l/ha    300-600 litri         3         14           14
  Ceapa verde (camp) Alternarioza
Mană
Pătarea cafenie
Rugină
   1 l/ha    300-600 litri         3         10           7
      Mazare (camp) Antracnoză
Făinare
Mană
Pătarea albă
   1 l/ha    300-1200 litri         2         14          14
     Capsun, Zmeura
 (camp, sere si solarii)
Antracnoză
Făinare
Pătarea albă
   1 l/ha    300-1200 litri         3          7           3
Pepene galben/verde
(camp, sere si solarii) 
Pătarea cafenie
Făinare
   1 l/ha    500-1500 litri         3          8           3


Informaţii adiţionale

Utilizare Populatie, Profesionala
Substanta Activa Fungicide Azoxistrobin, Difenoconazol
Concentratie Substanta Activa 200 g/l azoxistrobin, 125 g/l difenoconazol
Cultura ardei, capsuni, castraveti, dovleac, fasole, morcov, pastarnac, patrunjel, pepeni, salata, tomate, varza, vinete, zmeura
Dozaj 1 l/ha
Agent Patogen Nu
Tipuri Aplicare Pompa de spate
Formulare SC - suspensie concentrata
Modalitate de ambalare 1 litru
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 1.0000
Producator Syngenta



 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.