Filtreaza produsele dupa: [afiseaza]  
Producator:
 1. 3M (10)
 2. Autohton (1)
 3. B.Braun (25)
 4. BLS (4)
 5. Deltaplus (9)
 6. Drager (1)
 7. Dupont (5)
 8. Italia (1)
 9. KCL Germany (3)
 10. Milla (1)
 11. Ogrifox (2)
 12. U.E. (10)
 13. Venitex (1)
Tip Aparatura:
 1. Pulverizatoare (1)
 2. Atomizoare (1)
 3. ULV-uri (1)
 4. Termonebulizatoare (1)
 5. Aplicatoare (1)
Tip Protectie:
 1. Costume (25)
 2. Manusi (28)
 3. Ochelari (6)
 4. Masti de gaze (7)
 5. Filtre pentru Masti (4)

Echipamente protectie

73 Produs(e)

Setează direcţie descendentă
Disponibilitate Preţ:

73 Produs(e)

Setează direcţie descendentă

Echipamentele de protecție profesionale folosite iti asigura riguranta pe parcursul diverselor activitati pe care le desfasori pe parcursul unei zile de lucru in interior sau in exterior. Furnizoriilor de servicii de dezinsectie, dezinfectie si deratizare ce manipuleaza pesticidele sau celor care fac gradinarit ca hobby le recomandam utilizarea acestor echipamente ideali pentru a se proteja atunci când lucrează cu substanțe toxice, nocive sau iritante. Aceste echipamente va sunt indispensabile.

Echipamentele necesare pentru furnizarea de servicii pentru Controlul Daunatorilor sau Grădinarit sunt: masca de gaz integrala sau semi masca, ochelari de protecție (necesari numai dacă utilizați semi-masca), manuși, salopete impermeabile și cizme și costume antichimice.

Gestionarea pesticidelor trebuie realizata cu grijă și responsabilitate. Îmbrăcarea adecvată și utilizarea echipamentului personal de protecție (EIP) poate contribui la minimizarea expunerii la pericole și la reducerea riscului de intoxicație. Acești pași sunt, de asemenea, semnale importante privind utilizarea adecvată și legală a pesticidelor.