Repelent Z Stop

Disponibilitate: Stoc terminat

1.220,73 RON
Pretul contine TVA
Produs natural care indeparteaza tantarii datorita mirosului caracteristic de usturoi.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Principiu de acţiune: suc de usturoi 99,3%-coformulanţi 0,7%.

Ţintă: ţânţari.

COMPOZITIE:
100 gr. de produs contine:
Esentă de usturoi ……………………………………99,30 gr.
Acid citric…………………..………………….0,50 gr.
Potassio Sorbato …………………..……...……0,20 gr
SPECTRU DE ACTIUNE:
Mirosul caracteristic de usturoi respinge tântarii astfel că acestia nu se aproprie de zonele tratate chiar dacă mirosul nu este perceput si de simtul olfactiv al omului sau al altor animale. Z-STOP va avea efect chiar si asupra altor tipuri de insecte care sunt sensibile la acest miros cum ar fi: lepidopterele (fluturi, molii), acarienii, afidele, gândacii, gărgăritele, mustele.

MODALITATE DE UTILIZARE:
Z-STOP este un lichid concentrat de accea este necesar să fie amestecat cu apă.
Primele 2 tratamente (de efectuat săptămânal): diluare în procent de 2%- diluati 20 ml de ZSTOP într-un litru de apă pentru a obtine o emulsie. Pentru a creste adeziunea produsului si pentru a-i prelungi eficienta se recomandă să adăugati si 25 ml din produsul Synergy Barrier pentru fiecare litru de emulsie obtinută, agitând apoi bine solutia obtinută.
Tratamente de mentinere (o dată la 15 zile): diluare în procent de 1%- diluati 10 ml de Z-STOP într-un litru de apă pentru a obtine o emulsie. Pentru a creste adeziunea produsului si pentru a-i prelungi eficienta se recomandă să adăugati si 13 ml din produsul Synergy Barrier pentru fiecare litru de emulsie obtinută, agitând apoi bine solutia obtinută.
Substanta obtinută se distribuie cu aparatura obisnuită astfel: 1 l de solutie la o suprafată de 10 mp, preferabil în zilele mai putin însorite sau între orele 8-11 dimineata sau orele 5 -8 seara. Încercati să evitati distribuirea produsului în perioada cea mai caldă a zilei sau în zilele cu vânt puternic si în cele
pentru care se previzionează că va ploua. În cazul în care va ploua în intervalul de 36-48 de ore după tratament este necesar să repetati actiunea de distribuire a substantei. În cazul unei infestări puternice, se recomandă cresterea diluării la procentul de 3% sau chiar 4% pentru situatiile foarte grave.

Vă recomandăm ca după efectuarea tratamentului să curătati foarte bine, cu otet, aparatura utilizată cel putin o dată pe lună.

Furnizor Ekommerce Italia

Informaţii adiţionale

Greutate (Kg) 10.0000
Producator Italia
Modalitate de ambalare 10L
Combate activitatea Tantarilor 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.