Wasp Trap STV368, capcana viespi

Disponibilitate: Stoc terminat

69,85 RON
Pretul contine TVA
Wasp Trap STV368 este o capcana non-toxica, cu o eficacitate crescuta de capturare a viespilor si simplu de reutilizat.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Detalii

Capcana Wasp Trap STV368 este reproiectata dupa o capcana clasica, insa cu o modalitate de atragere a viespilor mai avansata si cu un mod de utilizare mai sigur. Este proiectata dintr-un plastic puternic ABS rezistent la socuri si la temperaturile ridicate si poate fi utilizata in decursul mai multor sezoane. Fiecare capcana Wasp Trap STV368 contine un atractant special formulat pentru cele mai comune specii de viespi. Intrucat nu contine substante toxice, poate fi amplasat in apropierea locuintelor, in livezi si in orice alte zone unde au fost identificate viespile. In partea superioara a capcanei este pozitionat un dispozitiv de agatare care ofera mai multe optiuni de amplasare a capcanei in zonele mai putin accesibile.

Mod de utilizare:

-Desurubati si scoateti sectiunea de baza a capcanei;

-Amestecati plicul din interiorul capcanei cu 200 ml de apa si turnati-l in suprafata speciala a sectiunii de baza;

-Reansamblati capcana, iar apoi o puteti agata sau pozitiona pe o suprfata plana, ideal in zone insorite ale gradinii, ferite de adierea vantului;

-Capcana trebuie sa fie ferita de locurile de joaca ale copiilor sau locurile unde alte persoane isi desfasoara activitatile;

-Evitati scurgerea atractantului. In caz de scurgere, curatati imediat suprafata;

-Atractantul pentru viespi solicita o perioada de activare de 24 de ore;

-In momentul in care capcana s-a umplut, cea mai sigura metoda de eliminare a viespilor este de a introduce capcana intr-un sac de plastic iar apoi o puteti introduce in congelator. Continutul inghetat al capcanei poate fi eliminat impreuna cu gunoiul menajer.

 

 

Informaţii adiţionale

Greutate (Kg) 0.4000
Producator STV International
Tip capcana Cu atractant
Material Plastic
Combate activitatea Viespilor
Modalitate de ambalare 1 Capcana 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.