Victor Fly Magnet 4L, capcana muste

Disponibilitate: Stoc terminat

110,52 RON

99,46 RON

Pretul contine TVA
Capcana adeziva ecologica pentru muste in diferite dimensiuni fiind cea mai eficienta pe piata, cu performante de 20 ori mai mari decat capcanele obisnuite datorita atractantului folosit. Nu este toxica, nu ingheata si nu curge!

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Victor Fly Magnet

Momeala non-toxica inclusa la fiecare capcana fiind cea mai eficienta pe piata: are performante de 20 ori mai mari decat orice alta formula.

Poate fi folosita cu orice alt tip de capcana.

Capacitate: 4 litri

Produs de Colkim, Italia

Rezerva atractant Victor Fy

Informaţii adiţionale

Greutate (Kg) N/A
Producator Colkim
Tip capcana Cu atractant
Material Plastic
Combate activitatea Mustelor 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.