Capcana Vastrap Tunel

Disponibilitate: Stoc terminat

10,91 RON
Pretul contine TVA
Utilizare: protecţie împotriva prafului pentru adezivul capcanei Vastrap şi pentru ascunderea capturii
Dimensiuni: 250 mm x 120 mm x 12 mm.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Tunel pentru Vastrap

Material: plastic preformat.
Dimensiuni: 250 mm x 120 mm x 12 mm.Este protectia pentru capcana Vastrap care, pe lângă faptul că întretine suprafata adezivă a capcanei, mentinându-i puterea pentru mai mult timp, creează un adăpost în care sobolanul se simte tentat să intre, evită călcarea accidentală a capcanei adezive si ascunde capturile pentru a nu crea neplăceri celor carea lucrează in mediul în care este instalată capcana.

MODALITATE DE INSTALARE:
-Se asează desupra capcanei Vastrap.

LOCURI DE UTILIZARE:
Tunelul se asează desupra capcanei Vastrap iar cele două trebuie asezate în apropierea usilor, fisurilor, cablurilor si panourilor electrice, garajelor, cantinelor, birourilor si de-a lungul altor perimetre pe care doriti să realizati deratizarea.
Capcana poate fi folosită chiar si în locuri expuse la umezeală si ploi sau chiar praf.

Furnizor Ekommerce Italia

AMBALARE:
Pachete de 2 bucăti.

Informaţii adiţionale

Greutate (Kg) 1.0000
Producator Italia
Tip capcana Adeziva
Material Plastic
Combate activitatea Soarecilor
Modalitate de ambalare 1 unitate 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.