ULV Generator Igeba U-15E

Pentru comanda puteti folosi formularul de contact sau ne puteti contacta telefonic la numarul 4.021.311.14.22
SAU
Zone mari de sere cu lungimi de pana la 80 de metrii pot fi tratate perfect cu IGEBA U-15 E. Are un motor de 4KW (3X400 V) ce produce putere si o viteza a aerului eliberat la duza de 200 metrii/secunda.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Zone mari de sere cu lungimi de pana la 80 de metri pot fi tratate perfect cu IGEBA U-15 E. Are un motor de 4KW (3X400 V) care produce o viteza a aerului eliberat la duza de 200 metrii/secunda

Echipamentul este disponibil in mai multe versiuni cum ar fi: cu un mixer in rezervorul de solutie (in special folosit atunci cand se lucreaza cu substante sub forma de pudra), sau cu temporizator si control automat pentru operatiuni mai eficiente. Construit din inox de cea mai buna calitate, cu un rezervor de substanta de 20 de litri, volum mare de aer si un spectru larg de dozaj al picaturilor.

Igeba U-40 HD-E ULV Aerosolgenerator:

Acest aerosol ULV este conceput pentru zone mai mari. Cu un motor de 11KW (3x400 V), aparatul are 4 duze de pulverizare pentru un spectru larg de picaturi. Si acesta poate fi dotat cu mixer in rezervorul de substanta si cu temporizator si control automat pentru operatiuni mai eficiente.

Variante si optiuni:

U 15 E/1 Timer electric pentru preselectia timpului de pulverizare, pornire manuala, oprire automata.

U 15 E/3 Agitator in rezervorul de solute pentru aplicarea de produse sub forma de pulbere miscibila si cu timer electric pentru preselectarea pulverizarii sau a amestecarii (paralel).

U 15 E/5 Agitator in rezervorul de solutie pentru aplicarea de produse sub forma de pulbere umectabila si cu doi temporizatori digitali pentru preselectarea pulverizarii si timpului de amestec.

Start-delta starting – Pornire automata, programabila.

Informaţii adiţionale

Dimensiune Aparatura Auto-Purtabila
Capacitate Rezervor 20 litri
Modalitate de ambalare 1 unitate
Greutate (Kg) 50.0000
Producator Igeba
Tip Protectie Nu
Tip Aparatura ULV-uri 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.