Trapper Capcana adeziva soareci

Disponibilitate: Stoc terminat

7,78 RON
Pretul contine TVA
Capacane adezive pentru rozatoare.


Dimensiuni: 114 mm X 90 mm
Se comercializeaza doar la set de 2 bucati.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Capacane adezive pentru rozatoare. Placi din plastic cu adeziv 100% nontoxic turnat. Disponibile in marime pentru soareci . Adezivul foarte puternic permite capturarea cu usurinta chiar si a sobolanilor. Ambalate cate 2 in pachet. Pret / pachet

Capcane adezive care nu contin otrava si au ca animal vizat soarecele.

Se folosesc in bucatarii, restaurante, spatii alimentare, spitale. resedinte, gradine zoologice si alte zone sensibile unde otrava nu este acceptata. Se amplaseaza aproape de pereti, in colturi, de-a lungul zidurilor sau in spatii frecventate de soareci. Pentru cele mai bune rezultate este bine sa fie plasate intre vizuina si sursa de mancare a soarecelui.

Tava de plastic in care este adezivul este conceputa sa nu para un pericol pentru soarece, si acesta sa nu se opreasca la marginea ei.

Secretul acestei capcane este adezivul care este creat pentru a rezista la conditii mai dure de mediu si sa nu isi piarda in timp din puterea de prindere in momentul in care intra in contact cu un soarece.

Informaţii adiţionale

Greutate (Kg) 0.0100
Producator Bell Labs
Tip capcana Adeziva
Material Nu
Combate activitatea Soarecilor
Modalitate de ambalare 1 unitate 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.