Capcana Trapper Max Glue Trap

Disponibilitate: Stoc terminat

2,58 RON
Pretul contine TVA
Capcana adeziva pentru capturarea soarecilor
si insectelor.


Dimensiuni: 14 cm x 20 cm

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Capcana adeziva pentru capturarea soarecilor si insectelor. Combinatia perfecta de valaore si performanta. Se paote folosi ca si placa sau capcana tunel.

   Dezlipire usoara a foliei de prtectie. Suprafata mare adeziva asigura capturarea mai eficienta a animalelor vizate si o putere de lipire mult mai buna. Aceasta capcana se poate folosi ca atare pe o suprafata plana sau se poate impaturii in forma de tunel pentru a o proteja de eventuale impuritati care pot ajunge pe partea adeziva a capcanei.

Dimensiuni: 14 cm x 20 cm

Informaţii adiţionale

Greutate (Kg) 0.2000
Producator Bell Labs
Tip capcana Adeziva
Material Nu
Combate activitatea Soarecilor
Modalitate de ambalare 1 unitate 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.