Fungicid Tilt 250 EC

Disponibilitate: Stoc terminat

5,45 RON
Pretul contine TVA

Fungicid sistemic, cu spectru larg de combaterea a bolilor foliare la grau si a fainarii la numeroase alte culturi.


Acest produs nu mai face parte din lista producatorului. 

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Fungicid Tilt 250 EC

Substanta activa: Propiconazol 250 gr/l

Caracteristici: Tilt 250 EC este un fungicid sistemic cu spectru larg de combaterea a bolilor foliare la grau si fainarii la numeroase alte culturi. Are actiune sistemica cu efect preventiv, curativ si uneori chiar eradicativ. Tilt 250 EC reprezinta solutia standard in combaterea bolilor la numeroase culturi.

Mod de actiune: Tilt 250 EC este un fungicid sistemic, absorbit rapid in planta si translocat acropetal prin xylem in toate partile verzi ale plantelor. Tilt 250 EC protejeaza din interior, fapt ce ii confera rezistenta la spalare la cateva ore de la aplicare. Prezinta o actiune sistemica cu efect preventiv si curativ in tratamentele de prevenire si combaterea bolilor. Pentru o mai buna eficacitate a tratamentelorcse aplica preventiv sau in stadiile timpurii ale evolutiei patogenilor.

Mod de utilizare: Tratamentele se efectueaza la avertizare sau la aparitia primelor simptome de boala. La grau se recomanda aplicarea a 1-2 tratamente pe sezon la un interval de 2-3 saptamani intre acestea. 
 La sfecla de zahar primul tratament se efectueaza la aparitia primelor simptome ale bolii. Daca conditiile climatice sunt favorabile evolutiei infectiei, se repeta tratamentul la 2-3 saptamani.
 La alte culturi tratamentele se efectueaza la averizare sau la aparitia primelor simptome de boala.

Timpul de pauza de la efectuarea ultimului tratament si pana la recoltare trebuie sa treaca 21 zile la sfecla de zahar, 30 zile la grau.

Producator: Syngenta, Elvetia

Cultura Agentul patogen Momentul aplicarii Doza Doza per 4 ml
Ardei Fainare (Leveillula taurica) 1-2 tratamente pe sezon, preventiv, cand conditiile sunt favorabile dezvoltarii bolilor 0.02 % 20 l apa
Castraveti Fainare (Sphaerotheca fuliginea) 0.15 % 26 l apa
Capsun Fainare (Sphaerotheca macularis) 0.02 % 20 l apa
Coacaz Fainare (Sphaerotheca mors-uvae) 0.02 % 20 l apa
Garoafe Rugina (Uromyces dianthi) 0.02 % 20 l apa
Grau Fainare (Erysiphe graminis), Septorioza (Septoria tritici), Rugina (Puccinia spp), Fuzarioza (Fusarium spp) Poate fi aplicat de la sfarsitul infratirii pana la sfarsitul infloritului 1-2 tratamente-primul la semnalarea primelor simptome de boala, urmatorul la 3-4 saltamani, in fuctie de conditiile climatice 0.5 l/ha -
Sfecla de zahar Fainare (Erysiphe betae) 1-2 tratamente pe sezon in conditii favorabile dezvoltarii bolilor 0.3 l/ha -
Silvicultura Fainare (Microsphaera abbreviata) 0.03% 13 l apa


Informaţii adiţionale

Utilizare Populatie, Profesionala
Substanta Activa Fungicide Propiconazol
Concentratie Substanta Activa 250 gr/litru
Cultura ardei, capsuni, castraveti, coacaze, garoafe, grau, sfecla de zahar
Dozaj Nu
Agent Patogen Nu
Tipuri Aplicare Pulverizare
Formulare EC - concentrat emulsionabil
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 1.0000
Producator Syngenta 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.