Substrat de gradina cu micoriza, 50 litri

Disponibilitate: Stoc terminat

41,70 RON
Pretul contine TVA

Substratul de gradina cu micoriza contine perlit, este imbogatit cu agentul de hidratare AQUA Cell, cu continut de bentonita.  

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Substrat de gradina cu micoriza

Compozitie: tipuri selectate de turba alba si neagra, fibre de nuca de cocos si tipuri selectate de ciuperci micoriza.

Caracteristici: Substratul de gradina cu micoriza contine perlit, este imbogatit cu agentul de hidratare AQUA Cell, cu continut de bentonita. Ciupercile micoriza in substrate ofera o serie de avantaje, cum ar fi o crestere mai buna si echilibrata, sistem radicular mai bogat si mai sanatos, cresterea si desfasurarea de flori si fructe, precum si o lunga inflorire. Ciuperca micoriza reduce nevoia de nutritie si de fertilizare, ajuta la supravietuirea sezonului uscat, sau replantare, atunc cand plantele sunt mai rezistente la unele boli. Substratul de gradina cu micoriza contine doza de nutrienti suficienta pentru o perioada de 6 saptamani.

Plante tratate: legume, fructe, flori.

Conditii de depozitare: Pastrati-l in ambalajul original, in afara actiunii directe a razelor de soare. Nu il lasati la indemana copiilor. Nu il pastrati langa alimente, bauturi si mancare pentru animale. Temperatura nu trebuie sa scada sub +5º C.

Conditii de securitate:  In timpul folosirii nu mancati, nu beti si nu fumati. Evitati contactul cu pielea si cu ochii. In cazul contactului cu ochii, imediat spalati-i bine cu o cantitate mare de apa si cereti ajutorul medicului. 

Producator: Agro CS

Informaţii adiţionale

Producator Agro CS
Modalitate de ambalare 50 l
Greutate (Kg) 20.0000
Compozitie Nu
Capacitate Nu
Metoda crestere Organic 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.