First

Disponibilitate: Stoc terminat

29,02 RON
Pretul contine TVA
Statie de intoxicare de culoare neagră, cu sistem de siguranţă, cheie din platic, 1 suport orizontal pentru otravă parafinată, 2 suporturi verticale pentru otravă, deschidere laterală, sistem practic de fixare pe perete, uşor de montat şi demontat.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

FIRST

Material: plastic (HDPE).

Dimensiuni: 372 mm x 104 mm x 104 mm.

Este statia de intoxicare în care se poate folosi momeală, dotată cu cheie din plastic, pentru deratizarea ariilor externe si interne. Statia este adaptată pentru momeala de tip pastă, de tip pulbere, parafinată cu gaură si lichidă.

MODALITATE DE UTILIZARE
- Deschideti capacul statiei utilizând cheia din dotare;
- Inserati momeala în interior utilizând accesoriile din dotare;
- Închideti capacul după care fixati statia la perete sau pe sol având grijă să nu blocati găurile de acces ale acesteia.

Produs de Ekommerce, Italia

SE UTILIZEAZĂ
Pentru deratizarea ariilor externe si interne.

Furnizor Ekommerce Italia

Informaţii adiţionale

Folosit impotriva Sobolani
Greutate (Kg) 1.0000
Producator Italia
Dimensiuni 372x104x104
Cu cheie? Da
Modalitate de ambalare 1 unitate
Material Plastic 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.