Insecticid SchwabEX Fog

Disponibilitate: Stoc terminat

34,74 RON
Pretul contine TVA
Doză aerosol (automat fumigen) de 150 ml pentru combaterea instectelor zburătoare şi târâtoare dăunătoare sănătăţii, igienei şi materialelor.
SUBSTANŢE ACTIVE
Permetrin (12 g/kg) + extract de piretru 25% (24 g/kg).

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

 

SUBSTANŢE ACTIVE: Permetrin (12 g/kg) + extract de piretru 25% (24 g/kg).

EFECT: Efect spontan, imediat şi efect de alungare prin contactul cu particulele fumigene.Efect pe termen lung prin contactul cu stratul depus pe suprafeţe.Efect de protecţie în timp şi inhibitor de nutriţie la dăunătorii textilelor.

DILUTIE:

Insecte zburătoare: 1 doză /600 m3.

Insecte târâtoare: 1 doză /100 m3.

PARTICULARITĂŢI: Dotare cu cap pulverizator „A” pentru fumigare automată.Utilizare simplă, rapidă.Pe perioada utilizării, nimeni nu are voie să fie în încăpere.Suplimentar, se livrează un cap pulverizator cu canulă pentru aplicarea manuală.Substanţă fumigenă uscată, uniformă şi care pluteşte în aer.Bună răspândire a substanţei fumigene.


Informaţii adiţionale

Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 1.0000
Utilizare Populatie, Profesionala
Producator Frowein
Tipuri Aplicare Doze aerosol
Substanta Activa Insecticide Extract de piretru, Permetrin
Concentratie Substanta Activa 24 gr./Kg; 12 gr./Kg
Concentratie de utilizare gata preparat
Combate activitatea Furnicilor, Gandacilor, Mustelor, Puricilor, Tantarilor, Viespilor
Modalitate de ambalare 1 unitate
Tip stare Aerosoli 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.