Raticid Ratimor cerat

Disponibilitate: Stoc terminat

32,61 RON
Pretul contine TVA
Raticid cerat folosit pentru deratizare.

Atentie! Pretul este pe kilogram. Va rugam selectati modalitatea de ambalare.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Descriere:

Blocurile cerate sunt foarte rezistente la apa sau alte conditii de mediu nepotrivite, astfel fiind cea mai buna solutie pentru capturi in aer liber. Blocurile sunt realizate intr-o forma cu margini ascutite si unghiuri special concepute pentru o hranire mai usoara sobolanului. Contine ingredient activ Bromadiolone.

Beneficii:

- contine ingrediente special formulate impotriva mucegaiului
- folosire preferata in medii umede cum ar fi guri de canal, subsoluri, beciuri
- rezistenta crescua la conditii de mediu nefavorabile atunci cand este folosit in exterior
- preferat de rozatoare fata de alte surse de mancare deoarece are o gama larga de atractanti
- rezistent la socuri mecanice
- rezistent la diferente foarte mari de temperatura
- este compatibil cu orice tip de statie de intoxicare
- cuburi cerate de 3.5 grame
- ambalare la galeata de 4 Kg

Bromadiolona previne formarea de protrombina in sange si astfel se produce hemoragie si moartea rozatoarelor. Ratimor este eficient chiar imediat dupa ingerare. Un tratament este suficient, rozatoarele moarte putand fi constatate dupa cateva zile. Moartea indivizilor nu influenteaza rezistenta la substantele de deratizare a celorlalte rozatoare care au supravietuit. Este eficient si in cazul rozatoarelor rezistente la actiunea warfarinei si la alte substante de deratizare anticoagulante de generatia a II-a.

 

Informaţii adiţionale

Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) N/A
Producator Unichem
Substanta Activa Raticide Bromadiolon
Concentratie Substanta Activa 0.05gr./Kg
Tip Raticid Cerat 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.