Capcana Rat Wood, adeziv sobolani

Disponibilitate: Stoc terminat

9,17 RON
Pretul contine TVA
Material: placaj cu adeziv.
Dimensiuni: 280 mm x 190 mm x 4 mm.
Caracteristici: capcană rigidă, neodorizată suplimentar.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Rat Wood
Este placajul adeziv cu aromă de banane pentru monitorizarea rozătoarelor infestante si a insectelor târâtoare din spatiile mici.
Este rezistent si adaptat chiar si pentru capturarea unor sobolani de mari dimensiuni sau pentru capturarea serpilor si a insectelor târâtoare.
Adezivul pe care îl contine este rezistent la temperaturi ridicate si joase, permitând captura în toate conditiile de mediu.

MODALITATE DE UTILIZARE:
- Pozitionati placajul adeziv de-a lungul traseelor rozătoarelor( de-a lungul peretilor);
- NU utilizati nici un dispozitiv pentru a proteja placajul.

LOCURI DE UTILIZARE:
RAT WOOD se poate utiliza în toate locuintele civile, industriale si domestice: magazii, depozite, garaje, cantine, birouri, în apropierea usilor, fisurilor, canalelor si tablourilor electrice si de-a lungul perimetrelor acestor spatii. Acest placaj poate fi folosit chiar si în locurile expuse la umezeală si ploi.

Furnizor Ekommerce Italia

Informaţii adiţionale

Greutate (Kg) N/A
Producator Italia
Tip capcana Adeziva
Material Lemn
Combate activitatea Soarecilor, Sobolanilor 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.