Fungicid Ranman Top, 2 litri

Disponibilitate: Stoc terminat

305,20 RON
Pretul contine TVA

Ranman este un fungicid care controleazã putrezirea frunzelor si a tuberculilor de cartofi.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Ranman Top

Substanta activa: cyazofamid 160 g/litru

Caracteristici: Ranman Top este un fungicid cu activitate impotriva fungilor din clasa Oomycete, in special impotriva manei Phytophthora infestans. Substanta activa actioneaza preventiv asupra procesului de energizare a celulelor si franeaza prin aceasta dezvoltarea sporilor. Cyazofamid actioneaza preventiv si trebuie sa fie aplicat inaintea infestarii plantelor. Simptomele deja existente nu mai pot fi contracarate, insa dezvoltarea continua a bolii va fi stopata. Din acest motiv Ranman Top protejeaza impotriva unei infectii secundare.


Mod de actiune:
 Ranman Top actioneaza in mai multe locuri in procesul de proliferare al ciupercii: blocheaza eliberarea sporilor; franeaza si opreste germinarea sporilor; actioneaza asupra sporilor-zoo; paralizeaza formarea miceliului; cauzeaza modificari morfologice la nivelul de baza al sporilor si astfel elimina formarea sporilor, mai ales la sfarsitul ciclului de vegetatie. Substanta se combina puternic cu stratul de ceara de pe suprafata frunzelor, din care cauza rezista bine la ploaie si se mentine puternic chiar dupa 1h de la aplicare pe suprafata frunzei. Printr-o folosire corespunzatoare a Ranman, prin 1-2 stropiri finale, este impiedicata transmiterea bolii de la frunza la tubercul. Astfel, cartoful va fi protejat impotriva putregaiului brun care apare in timpul depozitarii.
 

Doza de aplicare: Se aplică 0,5 l / ha de Ranman Top. Numarul maxim de aplicari pentru Ranman Top este 6. Ultima aplicare inainte de recoltare este cu 7 zile inainte.

Plante tratate: Cartof, Curcubitacee, Morcov

Boli si Ciuperci combatute: Putregaiul brun, Mana, Caderea si putreziea plantutelor.

Cultura Agentul patogen Doza
Cartof Mana (Phytophtora infestans) 0.5 l/ha
Cucurbitacee (Pepeni, Castraveti, etc) Mana (Pseudoperonospora cubensis) 0.5 l/ha
Morcov Caderea plantutelor (Phytium spp) 0.7 l/ha


Informaţii adiţionale

Utilizare Populatie, Profesionala
Substanta Activa Fungicide Cyazofamid
Concentratie Substanta Activa 160 g/l
Cultura cartof, morcov, tomate
Dozaj Nu
Agent Patogen Nu
Tipuri Aplicare Pulverizare
Formulare SC - suspensie concentrata
Modalitate de ambalare 2L
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 1.0000
Producator Ishihara Sangyo\ Kaisha 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.