Erbicid Raisan 51 CS Dezinfectant sol, 25 Litri

Disponibilitate: Stoc terminat

267,05 RON
Pretul contine TVA

Raisan 51 este un fumigant de sol pentru sere si solarii cu activitate multipla de combatere: nematocida, fungicida, insecticida si erbicida. Ajuta la combaterea ciupercilor din sol (Fusarium, Verticillum, Rhizoctonia, Armillaria, Pythium, etc.), nematozilor (Meloydogine, Pratylenchus, etc.), insectelor, si nu in ultimul rand impotriva buruienilor.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Raisan 51 este un fumigant de sol pentru sere si solarii cu activitate multipla de combatere: nematocida, fungicida, insecticida si erbicida. Ajuta la combaterea ciupercilor din sol (Fusarium, Verticillum, Rhizoctonia, Armillaria, Pythium, etc.), nematozilor (Meloydogine, Pratylenchus, etc.), insectelor, si nu in ultimul rand impotriva buruienilor.

Substanta activa: metam-sodiu 510 g/l.

Caracteristici: Raisan 51 inlatura competitia pe care o creaza buruienile, bolile si nematozii care apar in perioada germinarii si a primelor faze de vegetatie, controleaza buruienile, prin distrugerea semintelor aflate in sol la momentul aplicarii. Totodata Raisan 51 permite reducerea sau eliminarea cheltuielilor cu erbicidele postemergente, protejeaza impotriva nematozilor pe o perioada indelungata.

Mod de actiune si utilizare:

- Pregatirea solului: eliminati complet toate resturile ramase in sol de la plantatia anterioara. Solul trebuie sa fie destul de umed. Arati solul pana la o adancime de 25-30 cm. Temperatura solului trebuie sa fie intre 10 si 25°C. 

- Metode de aplicare si de etansare: Imediat dupa tratament, solul trebuie sa fie sigilat pentru a evita pierderea de gaz. Exista diferite moduri de etansare: cu folie de plastic sau prin compactarea solului. Se aplica in sol in cantitate de 750 - 1200 l/ha, doza poate fi marita pana la 2000 l/ha. Raisan 51 este solubil in apa, ceea ce permite o aplicare prin sistemul de irigare. Produsul poate fi aplicat la o adancime de 10 cm, prin udare sau injectare. Cea mai recomandata metoda pentru Raisan 51 este irigarea prin picurare, deoarece permite o distributie uniforma a produsului atat pe orizontala cat si pe adancime.

- Aerisire: Dupa tratare solul trebuie lucrat pentru a ajuta gazele care au mai ramas sa se elimine. Infiintarea culturii se poate face dupa 5-6 zile de la aerisire.

Produsul se descompune in sol si nu lasa reziduuri in planta.

PRECAUTII:

- Nu se aplica in culturile deja stabilite.

- Nu se recomanda aplicarea prin stropire cu apa.

- O distanta minima de siguranta de 1 metru trebuie lasata intre suprafata care urmeaza sa fie dezinfectate si orice plante care trebuie protejate.

- Nu aplicati in sere cu culturi stabilite.

- Evitati contaminarea apei si controlati cu atentie volumul de apa utilizat.

- In sol foarte compact si cu un continut ridicat de materie organica ar trebui sa fie luate masuri speciale de precauție.

- Nu se amesteca cu alte produse agrochimice.

Plante tratate: Tomate, Castraveti, Cartof, Capsuni, Flori, Tutun, Pepiniere, Rasadnite, Vita de vie.

Daunatori combatuti: Agenti patogeni, Daunatori de sol, Buruieni si cu doza recomandata de 750 - 1200 litri/ha.

pH: 8.5 - 11.0.

Densitate: 1.20 - 1.21 g/ml.

Solubilitate: Solubil in apa.

Aspect: Lichid galbui.

Modalitate de ambalare: 25 Litri

Cultura Agentul daunator Doza
Tomate, Castraveti, Cartof, Capsuni, Flori, Tutun, Pepiniere, Vita de vie.
Agenti patogeni si daunatori de sol din sere 750 l/ha


Informaţii adiţionale

Utilizare Populatie, Profesionala
Substanta Activa Erbicide Metam de sodiu
Concentratie Substanta Activa 510 g/litru
Cultura capsuni, cartof, tomate, tutun, vita de vie
Dozaj Nu
Momentul aplicarii Nu
Buruieni combatute Nu
Tipuri Aplicare Nu
Formulare CS - suspensie de microcapsule
Modalitate de ambalare 25 Litri
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 25.0000
Producator Lainco 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.