Pulverizator manual inox 10L

Disponibilitate: Stoc terminat

1.198,93 RON
Pretul contine TVA
Pompa inox 10 L este o mică unitate pulverizatoare, manuală, pentru dezinsectia si dezinfectia
tuturor locatiilor din sectorul industrial si a locuintelor.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Pompă manuală din oţel inox

Capacitate rezervor: 10 L.

Greutate netă: 3,5 kg.

Utilizare: pentru tratamente de dezinfecţie şi deparazitare în sectoarele civil, industrial şi agricol.

Caracteristici: supapă de siguranţa reglată la 6 atm, manometru, activator pompă din alamă, pistol de acţionare, modelul 26/190, garnituri din Viton, racord pentru cuplarea la un compresor de aer ( pentru a evita pomparea manuala).

Pompa inox 10 L este o mică unitate pulverizatoare, manuală, pentru dezinsectia si dezinfectia tuturor locatiilor din sectorul industrial si a locuintelor: cantine, locuri de crestere a animalelor, industrie alimentară, sere, localuri publice, birouri, depozite, mijloace de transport în comun, lăptării, industrie alimentară, etc. . Pompa este usor de utilizat datorită mecanismului său simplu cu precomprimare manuală. Aceasta permite o utilizare practică si rapidă datorită mânerului său de pompare din alamă.

Este adaptată pentru utilizarea cu solutii mai agresive .Pompa are un rezervor din otel inox anticoroziv, o supapă de sigurantă 6,0 bar, garnituri din viton, mâner modelul 27S/190 si un racord pentru cuplarea la compresor de aer pentru a evita pomparea manuală în timpul operatiunii de DDD.

Furnizor Ekommerce Italia

Informaţii adiţionale

Dimensiune Aparatura Nu
Capacitate Rezervor 6 - 10 litri
Modalitate de ambalare 1 unitate
Greutate (Kg) 3.0000
Producator Italia
Tip Protectie Nu
Tip Aparatura Pulverizatoare 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.