Raticid Protect, baton cerat, 4*50 gr.

Disponibilitate: Stoc terminat

7,74 RON
Pretul contine TVA
Protect este un baton presat impregnat cu parafină.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Protect este o momeala cu efect anticoagulant impregnata cu parafina, destinata deratizarii locurilor umede. Raticidul PROTECT sub forma de cub cerat se poate utiliza in locuri umede (canalizari, pivnite umede, cai de comunicatii sapate de rozatoare etc.) unde momelile traditionale nu se pot utiliza cu eficienta dorita in locurile cu umiditate crescuta . Pentru a obtine rezultatul scontat se recomanda deratizarea complementara si la suprafata  cu momeala raticida Protect . O substanta extrem de amara BITREX continuta de momeala PROTECT, ajuta la prevenirea consumuli accidental de catre om si animale domestice .

Modul de utilizare : Plasati cubul cerat PROTECT  in apropierea cailor de comunicare, a cuiburilor sau locurilor de hranire a rozatoarelor . In pivnitele umede si in sapaturile din pereti, fixati cuburile cerate cu ajutorul unei sarme in asa fel ca animalele domestice sau copii sa nu poata sa ajunga la ele . 

Recomandata este folosirea statiilor de intoxicare (Top Rat Duo, Alfa, Ratatouille Etc.)

Moartea rozatoarelor survine dupa 3-4 zile de la data consumarii din momeala , iar exterminarea coloniei se poate realiza in 2-3 saptamani , in functie de dimensiunea teritoriului deratizat  si de marimea coloniei . Trebuie sa se asigure ca toate rozatoarele au posibilitatea de a consuma din momeala. Acest lucru se poate realizeaza prin controlul si  si completarea periodica (de 7-10 zile )a momelilor plasate . Controlul si completarea  trebuie continuata pana cand momelile raman neatinse , ceea ce inseamna deratizare totala.

ATENTIE se foloseste numai ca raticid conform instructiunilor de utilizare! Momeala se pastreaza sub cheie , in incaperi uscate si racoroase, ferita de alimente, furaje, copii si animale. In timpul manipularii este interzis fumatul , consumul de alimente si bauturi. Nu atingeti momeala cu mana neprotejata! In timpul manipularii folositi manusi de protectie! La terminarea lucrului se spala riguros mainile si fata cu apa calda si sapun. In cazul intoxicatiei accidentale adresati-va de urgenta medicului.

Batonul presat impregnat cu parafină se poate folosi şi în locuri umede pentru combaterea rozatoarelor (canale, pivniţe umede etc.). Batonul presat de 25 grame poate fi amplasată şi în staţii de intoxicare.
Conţine BITREX.

Substanţa activă: 0.005% bromadiolon;

Ambalare: 4 batoane x 50 g.

Informaţii adiţionale

Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 0.2000
Producator Babolna Bio
Substanta Activa Raticide Bromadiolon
Concentratie Substanta Activa 0.05gr./Kg
Modalitate de ambalare 1 Plic
Tip Raticid Cerat 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.