Raticid Protect, batoane extrudate, 6*25 gr.

Disponibilitate: Stoc terminat

6,66 RON
Pretul contine TVA
Momeala raticida impregnata cu parafina extrudata

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Tipul produsului ; bloc cerat exrudat, solid, 

Modul de aplicare ; produsul este potrivit pentru exterminarea soarecilor , Blocurile cerate de rodenticid , au fost fabricate prin intrebuintarea unei tehnologii speciale pentru a putea fi utilizate in dispozitive speciale . Din cauza formelor noi de confectionare rozatoarele vor avea o suprafata mai mare de muscare din momeala putand astfel consuma o cantitate mai mare din momeala toxica . 

Prin fixarea blocului se poate prevenii dislocarea momelii de catre rozatoare . Consumul momelii de catre rozatoare se poate aprecia usor prin detectarea urmelor de muscatura. Datorita continutului de parafina al blocului, momeala se poate folosii excelent chiar si in locuri umede sau cu o umiditate crescuta a aerului.

Antidot : vitamina K1

Fabricat cu o tehnologie speciala se poate amplasa si in statiile de intoxicare. Momeala raticida impregnata cu parafina se poate amplasa si in locuri umede. Datorita noi forme  suprafata de rontaire a raticidului este marita. 

Substanta activa: 0.05g\kg bromadiolon

Ambalare: Set 6X25gr

 

Informaţii adiţionale

Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 0.2000
Producator Babolna Bio
Substanta Activa Raticide Bromadiolon
Concentratie Substanta Activa 0.05gr./Kg
Modalitate de ambalare Plic 6X25g
Tip Raticid Cerat 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.