Insecticid Nuprid Oil 004 CE, 1 litru

Disponibilitate: Stoc terminat

32,70 RON
Pretul contine TVA

Nuprid Oil 004 CE are un mod de actiune complex (prin contact, prin ingestie si pe cale respiratorie), cu eficacitate ridicata in combaterea multor specii de insecte, acarieni si afide daunatoare in plantatiile pomicole.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Insecto Acaricid Nuprid Oil 004 CE

Substanta activa: 4 gr/litru imidacloprid

Caracteristici: Nuprid Oil 004 CE are un mod de actiune complex (prin contact, prin ingestie si pe cale respiratorie), cu eficacitate ridicata in combaterea multor specii de insecte, acarieni si afide daunatoare in plantatiile pomicole.

Mod de actiune: Nuprid Oil are un mod de actiune complex (prin contact , ingestie si pe cale respiratorie), cu eficacitate ridicata in combaterea multor specii de insecte, acarieni si afide daunatoare in plantatiile pomicole.

Mod de utilizare: Nupril Oil este omologat pentru tratamente la meri, pruni si ciresi (in pepiniere, plantatii tinere si pe rod), in perioada repausului vegetativ (este perioada de timp dintre caderea frunzelor-toamna tarziu si inceputul dezmuguritului-primavara devreme). Pentru evitarea oricaror riscuri de fitotoxicitate la pomii porniti in vegetatie, aplicarea tratamentelor in primavara, la inceputul dezmuguritului, nu trebuie sa depaseasca faza de "urechiuse de soarece" la mar sau faza de "buton verde" la prun si cires.
 In general, se face un singur tratament, care de regula, se aplica la sfarsitul repausului vegetativ/inceput dezmugurit. Tratamentele se fac cu mijloace de stropit terestre, prevazute cu sisteme de agitare continua a solutiei de stropit din rezervor si bine reglate pentru o pulverizare cat mai fina a solutiei de stropit si o acoperire/imbaiere cat mai buna a ramurilor si trunchiurilor pomilor, evitandu-se insa scurgerile/siroirile de solutie pe sol. Tratamentele se fac, pe cat posibil, cand temperatura ambientala depaseste 10º C, este calm atmosferic (pentru evitarea driftului) si nu exista conditii de precipitatii in timpul sau imediat dupa aplicarea tratamentelor.

Compatibilitate: Pentru soiurile de mar sensibile la fainare, daca tratamentul cu Nuprid Oil se face la inceputul dezmuguritului, se poate aplica in amestec cu un fungicid sistemic (Topsin sau Mystic) pentru prevenirea/combaterea atacului timpuriu de fainare. Alte asocieri/amestecuri cu alte produse, pentru prevenirea/combaterea timpurie si a altor boli ale pomilor (Focul bacterian la meri sau Monilioza la cires si pruni), se pot face daca exista recomandari de specialitate. Nu se va aplica in amestec cu produsele pe baza de sulf.

Plante tratate: Mar, Prun, Cires, Cais, Piersic, Vita de vie

Insecte combatute: Paduchele de San Jose, Acarianul rosu al pomilor, Paianjenul comun, Paduchele testos

Producator: Nufarm

Cultura Agentul daunator Doza
Mar Paduchele din San Jose-larve hibernale, Acarianul rosu al pomilor-oua de iarna 22.5 l in 1500 l apa/ha
Prun, Cires Paduchele din San Jose-larve hibernale, Acarianul rosu al pomilor-oua de iarna 15 l in 1000 l apa/ha


Informaţii adiţionale

Utilizare Nu
Substanta activa Insecticide Agro Imidacloprid
Concentratie Substanta Activa 4 gr/litru
Cultura cais, cires, mar, piersic, prun, vita de vie
Dozaj Nu
Tipuri Aplicare Nu
Formulare EC - concentrat emulsionabil
Modalitate de ambalare 1 litru
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 1.0000
Producator Nufarm 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.