Erbicid Alliance 660 WG, 1 kg

Disponibilitate: Stoc terminat

571,16 RON
Pretul contine TVA

Alliance 660 WG este un erbicid sulfonilureic, selectiv cu actiune sistemica, ce se absoarbe inplanta prin frunze si radacina fiind translocat rapid in intreaga planta.


Acest produs nu mai face parte din lista producatorului. 

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Erbicid Alliance 660 WG

Substanta activa: 6 % metsulfuron-metil + 60 % diflufenican

Modalitate de ambalare: 1 Kg

Caracteristici: Alliance 660 WG are in componentadoua substante active ambele cu actiunesistemica. Erbicid sulfonilureic, selectiv cu actiune sistemica, ce se absoarbe inplanta prin frunze si radacina fiind translocat rapid in intreaga planta. Metsulfuron-methil inhiba diviziunea celularain varfurile de crestere ale lastarilor siradacinilor buruienilor sensibile.Componenta diflufenican, are deasemenea actiune sistemica, actioneaza prin inhibarea procesului de sinteza acarotenoidelor iar speciile de buruienisensibile sunt puternic clorozate apoinecrozate si distruse.

Mod de actiune si utilizare: Alliance 660 WG se aplica primavara,cand speciile de buruieni sunt rasarite inmasa - peste 70% si sunt in faza optima(2-4 frunze).Se aplica la cultura de grau candplantele de cultura sunt in stadiul de 3frunze pana la faza de sfarsit al infratirii -(Cod BBCH 10-29).Erbicidul se aplica in doza de 100 gr/ha -singur sau asociat cu adjuvanti, in cazul depasirii fazei optime a buruienilor latratament.Cantitatea de apa recomandata la hectareste cuprinsa intre 200 – 400l.Cand densitatea culturii si/sau a buruienilor este mare se va utiliza cantitateade 400l de apa/ha. Tratamentele nu se aplica atunci cand temperaturile sunt in scadere (sub 5oC), la culturile stresate din cauza secetei, baltireaapei, atacul bolilor si daunatorilor.Nu se va aplica tratament cu Alliance pesoluri nisipoase, foarte usoare.Nu se va aplica tratament cu Alliance la cereale paioase suprainsamantate cu ierburi,trifoi, sau alte plante cu frunza lata.Se va aplica numai un singur tratament cuAlliance 660 WG la orice cultura de cerealepaioase. Dupa aplicarea tratamentului cu Alliance se vor spala foarte bine echipamentele utilizate.

Compatibilitate: Alliance 660 WG este compatibil cu majoritatea produselor fitosanitare existente pe piata, mai putin produsele pe baza de clorpirifos, dimetoat, flutriafol. Inainte de utilizare verificati listele de compatibilitate si efectuati un test.

Plante tratate: Grau

Buruieni combatute: Buruieni dicotiledonate anuale, Buruieni dicotiledonate perene

Producator: Nufarm

Cultura Buruieni combatute Momentul aplicarii Doza
Grau Dicotiledonate anuale si perene Postemergent 0.100 kg/ha, se aplica singur sau asociat cu adjuvant (in conditii de seceta sau faza avansata a buruienilor)


Informaţii adiţionale

Utilizare Nu
Substanta Activa Erbicide Diflufenican, Metsulfuron-metil
Concentratie Substanta Activa 600 gr/kg, 60 gr/kg
Cultura grau
Dozaj Nu
Momentul aplicarii Nu
Buruieni combatute Nu
Tipuri Aplicare Nu
Formulare WG - granule dispersabile in apa
Modalitate de ambalare 1 kg
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 1.0000
Producator Nufarm 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.