MiniRepeller

Disponibilitate: Stoc terminat

81,88 RON
Pretul contine TVA
Un aparat extrem de mic si eficient impotriva rozatoarelor

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Cea mai mica alarma cu ultrasunete si unde electromagnetice pentru indepartarea rozatoarelor din gama noastra, cu o suprafata de actiune de 40m².
Ultrasunetele precum si undele electromagnetice emise sunt inofensive pentru om, insa deosebit de deranjante pentru rozatoare.
Astfel obtinandu-se gonirea lor din incaperile in care este montata alarma .
Eficienta maxima a aparatului se constata dupa 10-15 zile de functionare continua, dupa care se lasa sa functioneze preventiv.
Nu polueaza mediul, punerea in functiune nu necesita calificare, utilizarea in timp este nelimitata, nu necesita intretinere, consum minim de energie.
Se poate utiliza si chiar se recomanda acolo unde nu se pot folosi otravuri sau in combinatie cu metodele clasice.
Alarma se foloseste si preventiv pentru a nu patrunde soarecilor / sobolanilor in anumite spatii.
Instalarea si functionarea
Este necesar a se respecta regulile generale pentru aparatele electrice.
Difuzorul trebuie pozitionat cu asigurarea unui spatiu liber pentru emitere.
Functionarea aparatului este semnalizata de clipirea intermitenta a ledurilor rosu / verde de pe partea frontala a alarmei cu ultrasunete.
Ultrasunetelor se reflecta de ziduri si de aceea daca doriti sa folositi dispozitivul si pentru alte incaperi (in limita spatiului de acoperire) se vor lasa usile deschise sau se va monta cate un aparat in fiecare incapere.
In schimb undele electromagnetice pot trece si prin obstacole usoare.

Date tehnice

Alimentare: 220 V
Frecventa 25 000 Hz
Unghiul de propagare: 90º
Puterea sonora: > 110 dB
Suprafata de emitere: 40-50 m²
Dimensiuni: diam. 52 x 92 x 68 mm
Greutate: 210 gr.

Garantie 24 luni

Informaţii adiţionale

Greutate (Kg) 1.0000
Producator China
Combate activitatea Soarecilor
Alimentare Retea
Suprafata acoperita Nu 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.