Raticid MausEX Duo Kartusche

Disponibilitate: Stoc terminat

34,74 RON
Pretul contine TVA
Momeli gata preparate 310 grame (pastă grasa, speciala), pentru combaterea soarecilor de casa; substanta cu consistenta pastoasa. Substanta activa este difetialon 0,025 g/kg.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

SUBSTANŢE ACTIVE
Difetialon (0,025 g/kg).
EFECT
Produce hemoragie internă lentă, pe cât posibil fără dureri.
CANTITATE
3-5 momeli pe fiecare zonă cu şoareci (în general 10-30 m2) la distanţă de aprox. 2 m.
PARTICULARITĂŢI
Se livrează în cartuşe de 310 g. Foarte atractiv. Receptivitate imediată. Efect sigur, dublu, la ingerare şi prin aderenţă, chiar şi la tulpinile rezistente de şoareci. Nu se poate scurma, nu se împrăştie. Stabil la depozitare şi temperatură (până la 500° C). Debut întârziat al efectului. Şoarecii nu dezvoltă teamă de momeală.La ingerare accidentală, antidotul sigur este vitamina K1.

 

Se distribuie la bucata sau in cutii cu 12 cartuse.

 

Produs de Frowein, Germania

Informaţii adiţionale

Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 0.5000
Producator Frowein
Substanta Activa Raticide Difetialon
Concentratie Substanta Activa 0,025 g/kg
Modalitate de ambalare 1 unitate
Tip Raticid Pasta 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.