Insecticid Dantop 50 WG, 1 kg

Disponibilitate: Stoc terminat

1.100,90 RON
Pretul contine TVA
Dantop 50 WG combate un spectru larg de insecte dăunătoare (homoptere, heteroptere, coleoptere, diptere și thysanoptere, lepidoptere, ortoptere).

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Insecticid Dantop 50 WG

Substanta activa: clotianidin 50%

Caracteristici: Dantop 50 WG prezintă un spectru larg de combatere, o acțiune sistemică foarte bună și o perioadă îndelungată de protecție. Are un mod unic de acțiune și o eficacitate excelentă asupra insectelor rezistente la insecticidele convenționale.

Mod de actiune: Dantop 50 WG ca și alte produse neonicotinoidice combate un spectru larg de insecte dăunătoare (homoptere, heteroptere, coleoptere, diptere și thysanoptere, lepidoptere, ortoptere). După aplicare produsul este preluat în corpul insectelor pe cale orală sau dermală. Acțiunea sa se manifestă la nivelul sistemului nervos, prin excitarea continuă a nervilor creând convulsii și paralizie. În consecință insectele mor la un interval scurt de timp după aplicare. Eficacitate ridicată la o doză de utilizare foarte mică. Activitate de lungă durată. Nu produce fitotoxicitate plantelor Clotianidin stopează hrănirea insectelor sau depunerea ouălor chiar dacă doza sa nu atinge nivelul letal.

Mod de utilizare: Dantop 50 WG nu este afectat de ploi survenite după 3 ore de la aplicare. Este un produs cu o bună acțiune translaminară care combate și insectele de pe față inferioară a frunzelor, unde de obicei ajunge o cantitate mai redusă de soluție. Dantop 50 WG se translocă ușor din frunzele deja tratate spre frunze nou formate sau spre cele bazale. Dantop 50 WG poate fi ușor absorbit prin rădăcini și translocat în întreaga plantă. Această caracteristică conferă produsului posibilitatea de a fi utilizat și ca tratament la răsaduri prin scufundarea rădăcinilor în soluție înainte de plantare. Se poate aplica și la ghivece înainte de transplantare. Pe lângă acțiunea de combatere a adulților, larvelor și nimfelor Dantop 50 WG a demonstrat o acțiune ovicidă asupra unor categorii de insecte.

Producator: Kwizda

 

Cultura Agentul daunator Doza
Cartof Gandacul din Colorado 35 g/ha
Afide 35 g/ha
PAduchele din San Jose, Paduchele lanos 0.02% (0.3 kg/ha)
Mar Minierul marmorat, Viermele merelor 0.015% (0.225 kg/ha)

Informaţii adiţionale

Utilizare Populatie, Profesionala
Substanta activa Insecticide Agro Clotianidin
Concentratie Substanta Activa 50%
Cultura cartof, mar
Dozaj Nu
Tipuri Aplicare Pompa de spate, Pulverizare
Formulare WG - granule dispersabile in apa
Modalitate de ambalare 1 kg
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 1.0000
Producator Kwizda 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.