Insecticid K-Othrine EC 25, 1 litru

Disponibilitate: Stoc terminat

171,36 RON
Pretul contine TVA

Este interzisa comercializarea acestui produs. Valabilitatea ultimei prelungiri de aviz a fost pana in data de 30.09.2015. Utilizarea insecticidul mai este permisa pentru inca 6 luni, respectiv 29.02.2016.


K-Othrine EC 25 cu substanta activa Deltamethrin 25% este un insecticid facut special pentru lucrarile de dezinsectie urbana (strazi, piete, parcuri)
Insecticid de contact si indigestie, cu un spectru extrem de larg de actiune. Este formulat atat pentru aplicare reziduala, cat si pentru atomizare si termonebulizare.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

  • tratament avionic k-othrine ec 25

Detalii

K-Othrine EC 25 emulsie concentrata de deltamethrin

Catracteristici tehnice: Insecticid de contact si indigestie, cu un spectru extrem de larg de actiune. Este formulat atat pentru aplicare reziduala, cat si pentru atomizare si termonebulizare. K-Othrine EC 25 este conceput pentru o eficacitate maxima in conditii de securitate a spatiului tratat, fiind recomandat pentru o utilizare profesionala fara restrictii la aplicarea pe vegetatie.

Utilizare: Este indicat pentru tratamentele multi-anuale impotriva mustelor si a tantarilor prin atomizare si nebulizare. Efecte garantate pentru spatiile de depozitare, subsoluri, scari de bloc, parcari subterane, dar si in zone industriale, prin aplicarea cu pompa de joasa presiune, atomizorul sau nebulizatorul.

Daunatori vizati: Tantari si muste, gandaci de bucatarie, purici, furnici, omizi, daunatori specifici spatiilor de depozitare

Profil tehnic:

Compozitie: 100 ml de K-Othrine EC 25 contin 2,5 g (2,85%, 25g/l) deltamethrin si coformulanti pana la 100 ml. 

Formulare : emulsie concentrata (EC).

Dozaj:
- ULV: 800 ml K-Othrine EC 25 in 20 litri apa pentru 20 ha suprafata tratata,
- Ceata calda: 40 ml K-Othrine EC 25 in 5 litri solvent petrolier pentru 1 ha suprafata tratata,
- Rezidual: 40-60 ml K-Othrine EC 25 in 5 litri de apa pentru 100 mp suprafata tratata.

Mod de ambalare: bidon de 1 litru.

 
 

Informaţii adiţionale

Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 1.0000
Utilizare Profesionala
Producator Bayer
Tipuri Aplicare Pulverizare, Termonebulizare, ULV - LV
Substanta Activa Insecticide Deltametrin
Concentratie Substanta Activa 25 gr./Litru
Concentratie de utilizare sub 1%
Combate activitatea Moliilor, Mustelor, Tantarilor
Modalitate de ambalare 1 litru
Tip stare Lichid 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.