Furtun Maxi

Disponibilitate: Stoc terminat

76,78 RON
Pretul contine TVA
Furtun standard pentru gradina

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Furtun Maxi

Furtun standard pentru gradina cu lungimea de 25m si diametrul de12.5mm
Furtunul are patru straturi: un strat neted PVC interior pentru a permite flux maxim, un strat gros din PVC, care ofera duritate, un strat de poliester impletit pentru a opri expansiunea, stratul exterior din PVC.
Garantie 5 ani 

Disponibil si in variantele:
 lungime 50m, diametru 12.5mm
 lungime 50m, diametru 15mm
 lungime 50m, diametru 19mm
 lungime 50m, diametru 25mm 

Informaţii adiţionale

Lungime 21m - 30m, 41m - 50m
Diametru Nu
Arie de acoperire Nu
Greutate (Kg) N/A
Producator Hozelock 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.