AutoReel

Disponibilitate: Stoc terminat

670,81 RON
Pretul contine TVA
AutoReel cu sistem de prindere in perete

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

AutoReel cu furtun de 30m

AutoReel este un tambur automat pentru furtun ce se monteaza pe perete. Acest tambur ruleaza automat furtunul fara noduri, incurcaturi sau vreun efort din partea dvs.
AutoReel deruleaza furtunul foarte lin si usor. Il puteti opri oricand doriti si uda. Mecanismul bobinei se blocheaza automat astfel incat nu trebuie sa tineti furtunul strans. Pentru a derula mai mult furtun pur si simplu trageti iar mecanismul se va debloca.
Un arc puternic ruleaza furtunul pe tambur. Mecanismul cu straturi strange ingrijit furtunul inapoi in carcasa protectoare fara noduri, incurcaturi sau efort din partea dvs.
Furtunul nu se ruleaza prea repede datorita tehnologiei patentate de franare care tine viteza de rulare sub control. Acest tambur are un pivot de 1800 care va permite sa ajungeti in orice loc din gradina dvs.
Este dotat cu protectie impotriva copiilor si cu un sistem anti-furt. 

Include:
-30m de furtun Maxi Pro si furtun de alimentare de 2m
-1 x duza
-1 x conexiune furtun
-1 x robinet
-1 x 3/4" / 1/2" racord robinet 

Disponibil si varianta cu furtun Maxi Pro de 40m inclus

Informaţii adiţionale

Lungime 31m -40m
Diametru Nu
Arie de acoperire Nu
Greutate (Kg) N/A
Producator Hozelock 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.