Gojo TFX, 1.2 litri

Disponibilitate: Stoc terminat

Gojo TFX este un sapun antibacterian spumant si fin.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Gojo TFX este un sapun antibacterian spumant si fin. Este special conceput pentru a fi folosit in domeniul sanatatii. Este eficient in distrugerea microbilor si bacteriilor. Are o spumare moderata pentru spalarea mainilor si nu contine parfum. Rezerva de 1.2 litri poate furniza pana la 2000 de doze de spuma.

Produsul este fabricat conform standardelor EN 1499 si EN 1276.

Compozitie: Etanol, Etanolamina, Acid lactic, Triclosan, Acid dodecanoic, Cocoamfodiacetat disodic.

Informaţii adiţionale

Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 1.2000
Producator Gojo
Modalitate de ambalare 1.2 litri
Tip Dezinfectant Spuma 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.