Erbicid Glifocig Total

Disponibilitate: Stoc terminat

6,21 RON
Pretul contine TVA

Glifocig Total


Acest produs nu mai face parte din lista producatorului.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Erbicid Glifocig Total

Substanta activa: glifosat 360 gr/litru

Conditionare: concentrat solubil

Caracteristici: Este un erbicid total destinat combaterii buruienilor dicotiledonate si monocotiledonate anuale si perene.

Mod de actiune: Este un produs cu actiune sistemica totala in buruieni, care se transloca, dupa aplicare, din partile aeriene spre radacinile si rizomii acestora. Combate toate buruienile aflate in vegetatie, asigurand curatirea completa a terenului. Nu are restrictii pentru culturile ce urmeaza a fi instalate dupa erbicidare. 

Mod de utilizare: Glifocig Total este omologat pentru combaterea in postemergenta a buruienilor monocotiledonate si dicotiledonate anuale si perene (inclusiv costreiul din rizomi) din miristi la o doza de 3-4 l/ha. Se aplica 3 l/ha la o infestare cu buruieni anuale si perene. Erbicidarea se efectueaza in faza de crestere intensa a buruienilor, pana la inflorit, cand acestea au un foliaj bogat, ce asigura suprafata optima de contact.
 Momentul optim de aplicare este, pentru graminee anuale, dupa ce au format doua frunze (minim 5 cm), pentru graminee perene la peste 4-5 frunze formate (10-15 cm inaltime), iar pentru buruienile cu frunza lata anuale, la cel putin 2 frunze.
 La vita de vie, Glifocig Total se utilizeaza in doza de 4 l/ha. Tratamentul se efectueaza in momentul in care buruienile, in special cele perene, sunt acyive si suficient de dezvoltate pentru a prelua si transloca produsul spre partile subterane ale lor. Se va evita ca produsul sa ajunga pe lastarii de la baza vitelor. Volumul de solutie este de 200-400 l apa/ha.

Producator: CIG

Cultura Buruieni combatute Momentul aplicarii Doza
Miristi Monocotiledonate si dicotiledonate anuale si perene Postemergent 3-4 l/ha
Vita de vie Monocotiledonate si dicotiledonate anuale si perene Postemergent 3-4 l/ha
Pomi fructiferi Monocotiledonate si dicotiledonate anuale si perene Postemergent 3-4 l/ha


Informaţii adiţionale

Utilizare Populatie, Profesionala
Substanta Activa Erbicide Glifosat
Concentratie Substanta Activa 360g/L
Cultura Nu
Dozaj Nu
Momentul aplicarii Postemergent
Buruieni combatute dicotiledonate anuale, dicotiledonate perene, monocotiledonate anuale, monocotiledonate perene
Tipuri Aplicare Pulverizare
Formulare SL - concentrat solubil
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 1.0000
Producator CIG 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.