Fresh ambiental

Disponibilitate: Stoc terminat

52,11 RON
Pretul contine TVA
Fresh de la GNLD este fructul unei noi conceptii in lumea deodorantelor: este eficace mai mult in neutralizarea mirosurilor neplacute decat in tentativa de a le ascunde. Se utilizeaza prin pulverizare.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Ce necesitati satisface acest produs:

Deodorantii sunt utilizati pentru a elimina mirosurile neplacute si pentru a face ca diverse ambiente sa aibe un miros proaspat si curat. Unii deodoranti nu numai ca provoaca daune ambientului dar contin substante poluante.

Descrierea produsului:
Fresh de la GNLD este fructul unei noi conceptii in lumea deodorantelor: este eficace mai mult in neutralizarea mirosurilor neplacute decat in tentativa de a le ascunde.
Este suficient sa stropiti putin Fresh in aer pentru a avea  un parfum proaspat care dispare in cateva minute neutralizand mirosurile neplacute.
Fresh este continut intr-un ambalaj non aerosol, utilizabil in casa, birou, masina.

Mod de utilizare: este suficient sa pulverizati odata sau de doua ori pentru a reinprospata ambientul si pentru a neutraliza mirosurile.

Informaţii adiţionale

Valabilitate (ani) N/A
Greutate (Kg) 0.2000
Producator GNLD
Modalitate de ambalare 200 ml
Tip Dezinfectant Pulverizator 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.