Insecticid Foval gel furnici, 5 g

Disponibilitate: Stoc terminat

19,52 RON
Pretul contine TVA

Foval gel Ants este special formulat pentru combaterea tuturor tipurilor de furnici atat pentru interior cat si pentru exterior.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Foval gel Ants este special formulat pentru combaterea tuturor tipurilor de furnici atat pentru interior cat si pentru exterior. Cu o putere mare de atragere si raspandire in colonia de furnici, acest gel este purtat din zonele unde a fost aplicat catre musuroi. Efectul letal este intarziat, actionand in cateva ore de la ingestie pentru a favoriza raspandirea gelului pana la regina.


Aplicati gelul aproape de calea furnicilor sau in jurul coloniei sub forma de picaturi sau linii. Zone recomandate sunt in jurul frigiderului, cuptorului, chiuvetei, dulapurilor etc. In exterior eficienta insecticidului este conditionata de starea vremii, in timpuri ploioase sau umede acesta pierzand eficienta. Este recomandat sa eliminati toate celelalte surse de mancare pentru a mari eficienta insecticidului.

Substanta activa: imidaclopirid 0.1% si coformulanti pana la 100 gr.


Ambalaj: tub 5gr;

Informaţii adiţionale

Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 0.0050
Utilizare Populatie, Profesionala
Producator Kollant
Tipuri Aplicare Aplicare directa
Substanta Activa Insecticide Imidachloprid
Concentratie Substanta Activa 1gr/Kg
Concentratie de utilizare gata preparat
Combate activitatea Furnicilor
Modalitate de ambalare 1 unitate
Tip stare Gel 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.