Insecticid Fourmis, capcana furnici, set 2 x 2 gr.

Disponibilitate: Stoc terminat

21,42 RON
Pretul contine TVA
Capcane RTU de 2 grame cu MaxForce Quantum, pentru combaterea furinicilor. Substanta activa a insecticidului este imidaclopride in concentratie de 3 gr./kg.
Capcanele RTU cu MaxForce Quantum este un insecticid gel momeala insecticida, destinat intregului spectru al populatie de furnici

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

  • utilizare max force quantum

Detalii

Substanta activa a insecticidului este : imidaclopride in concentratie de 3 gr./kg
Capcanele RTU cu MaxForce Quantum este un insecticid gel momeala insecticida, destinat intregului spectru al populatie de furnici care are in compozitie atractanti pe baza de zahar si feromoni pentru cresterea atractiei la populatiile de furnici, dar si Bitex, un agent repelent pentru impiedicarea indigestiei accidentale de catre alte specii.

Caracteristicile insecticidului MaxForce Quantum: extrem de eficient in combaterea principalelor specii de furnici sinantrope, "casnice" : furnica neagra comuna, furnica rosie faraon, furnica fantoma, furnica transparenta si furnica argentiniana.

Mod de aplicare: se aplica capcanele in zonele infestate

Rezultatele in cazul utilizarii MaxForce Quantum impotriva furnicilor se obtin dupa 24 de ore de la tratament se vor observa primele furnici moarte, dar si o intensificare a activitatii in zona capcanelor(furnicile sunt atrase de capcane).
Caracteristicile biologice speciei pun accent pe mutarea hranei gasite in musuroiul comun vor falicita contaminare in scurt timp a intregii populatii activa, care va cadea astfel cu cca. 10-20% in fiecare zi, atingandu-se exterminarea completa a coloniei in 7-14 zile de la prima aplicare a gelului, in functie de tipul de furnica.

Domenii de aplicare: in locuinte, in spatii inchise, in bucatarii, in locurile unde se pastreaza/prelucreaza/comercializeaza alimente la interior, iar in exterior se pot trata zonele de acces in locuinte, sau direct pe musuroi. Nu pateaza, nu lasa urme, nu are miros, nu este iritant, este biodegradabil, motive pentru care este recomandat cu precadere pentru aplicarea in incintele sensibile.

Remanenta: pana la 12 saptamani, in conditiile in care gelul isi pastreaza atractivitatea si activitatea insecticida chiar in conditii de temperaturi ridicare (peste 40 C) si umiditate (90%).

Ambalaj: pachet cu 2 capcane de cate 2 grame  

   

Informaţii adiţionale

Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 0.2000
Utilizare Populatie, Profesionala
Producator Bayer
Tipuri Aplicare Aplicare directa
Substanta Activa Insecticide Imidachloprid
Concentratie Substanta Activa 3 gr./Kg
Concentratie de utilizare gata preparat
Combate activitatea Furnicilor
Modalitate de ambalare 1 unitate
Tip stare Gel 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.