Insecticid Fog 1

Disponibilitate: Stoc terminat

58,06 RON
Pretul contine TVA
Se foloseste pentru fumigenă caldă, gata preparată, pentru combaterea insectelor zburătoare şi târâtoare. Contine: Permetrin (8 g/l), extract de piretru 25% (16 g/l) si piperonilbutoxid (16 g/l).

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

SUBSTANŢE ACTIVE
Permetrin (8 g/l) + extract de piretru 25% (16 g/l) + piperonilbutoxid (16 g/l).
EFECT
Efect rapid, imediat şi efect de alungare prin contactul cu stropii de substanţă.Efect pe termen lung prin contactul cu stratul depus pe suprafeţe. Efect de protecţie în timp şi inhibitor de nutriţie (dăunători textile)
CANTITATE
Insecte zburătoare: 0,5 l/1000 m3
Insecte târâtoare: maxim 3 l/1000 m3
PARTICULARITĂŢI
Metodă de combatere spectaculoasă şi foarte eficientă. Substanţă fumigenă de condensare, densă, de culoare albă, timp lung de menţinere în aer, bună răspândire.
AMBALAJ
Cutie de tablă, albă de 10 litri


Produs de Frowein, Germania

 

 
Informaţii adiţionale

Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) N/A
Utilizare Populatie, Profesionala
Producator Frowein
Tipuri Aplicare Termonebulizare
Substanta Activa Insecticide Extract de piretru, Permetrin
Concentratie Substanta Activa 16 gr./Litru; 8 gr./Litru; 16gr./Litru
Concentratie de utilizare gata preparat
Combate activitatea Gandacilor, Gargarite, Moliilor, Mustelor, Tantarilor
Tip stare Lichid 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.