Erbicid Granstar 75 DF, 100 g

Disponibilitate: Stoc terminat

Granstar 75 DF este un e rbicid selectiv pentru cereale pãioase in combaterea buruienilor cu frunzã latã.


VALABILITATEA CERTIFICATULUI DE OMOLOGARE A EXPIRAT.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Erbicid Granstar 75 DF

Substanta activa: Tribenuron metil 750 g / kg

Caracteristici: Granstar 75 DF este un erbicid selectiv pentru cereale pãioase in combaterea buruienilor cu frunzã latã. Granstar® combate un spectru larg de buruieni, inclusiv buruieni dificil de combãtut ca pãlãmida, loboda etc. Acest erbicid este un produs deosebit de selectiv si poate fi utilizat pe orice culturã de cereale pãioase, fãrã restrictii pentru culturile ce urmeazã in rotatie. Granstar® are o perioadã lungã de aplicare - de la stadiul de 3 frunze, panã la aparitia completã a frunzei stindard - depinzand de mãrimea buruienilor ce trebuiesc combãtute. Totodata poate fi amestecat cu alte erbicide, mãrindu-se astfel spectrul de combatere. Granstar® 75 DF este formulat ca si granule dispersabile, nu face praf, curge ca un lichid si nu este afectat de frig(nu ingheatã).

Mod de actiune: Granstar 75DF este un erbicid selectiv, sistemic, sulfonilureic, pentru controlul post-emergent al buruienilorcu frunza lata din culturile de grau si orz. Este absorbit prin frunze si radacini si este rapid translocat in intreaga planta. Inhiba diviziunea celulara in varfurile de crestere ale lastarilor si radacinilor la buruienile sensibile. Cresterea buruienilor este oprita la cateva ore dupa aplicare, dar simptomele vizibile apar la 5-10 zile si moartea buruienilor are loc dupa 15-25 zile de la aplicare. Buruienile mai putin sensibile si cele aflate intr-un stadiu avansat de crestere este posibil sa nu moara, dar raman pitice si nu mai concureaza plantele de cultura in absorbtia apei si a nutrientilor. Granstar are eficacitate maxima cand este aplicat in faza de crestere activa a buruienilor.

Granstar 75DF poate fi amestecat cu alte erbicide (fluroxipir) si cu majoritatea fungicidelor. In combinatie cu alte produse omologate se respecta cu strictete recomandarile partenerului. Pentru combaterea buruienilor graminee, Granstar 75DF se poate amesteca in rezervorul masinii cu graminicide omologate la doza lor intreaga. Pentru o mai buna combatere a turitei, se amesteca in rezervor Granstar 75DF, 15-20 g/ha cu fluroxipir, 0,3-0,4 l/ha produs comercial. Pentru a creste eficacitatea, se poate amesteca Granstar 75DF cu Bromoxinil, MCPA sau 2,4 D, la 2/3 din doza normala. Granstar 75DF se amesteca cu alti parteneri dupa urmatoarea regula: in rezervorul masinii se toarna intai Granstar 75DF, apoi erbicidul partener si in final surfactantul.

Plante tratate: grau si orz

Buruieni combatute: Agrostema githago- neghina; Amaranthus retroflexus- stir; Anagallis arvensis- scanteiuta; Anthemis spp.- musetel de camp; Atriplex spp.- loboda salbatica; Arenaria spp.- studenita; Bifora radians- buruiana pucioasa; Brassica nigra- mustar negru; Capsella bursa-pastoris- traista ciobanului; Chenopodium spp.- loboda; Cirsium arvense- palamida; Diplotaxis erucoides- puturoasa; Erodium cicutarium- pliscul cocorului; Galeopsis tetrahit- lungurica; Geranium spp.- ciocul berzei; Helianthus annuus- floarea soarelui, samulastra; Lactuca seriola- salata salbatica; Lamium spp.- urzica moarta; Linaria spp.- linarite; Lithospermum arvense- mei pasaresc; Matricaria spp.- musetel; Medicago sativa- lucerna, samulastra; Myosotis arvensis- nu ma uita; Oxalis spp.- macris; Papaver rhoeas- mac; Plantago major- patlagina; Polygonum persicaria- ardeiul broastei; Ranunculus spp.- piciorul cocosului; Raphanus raphanistrum- ridiche salbatica; Senecio vulgaris- spalacioasa; Silene conica- pansele; Sinapis arvensis- mustar salbatic; Sonchus arvensis- susai; Stellaria media- rocoina; Silybum marianum- armurariu; Sisymbrium spp.- brancuta; Spergula arvensis- hrana vacii; Thlaspi arvense- pungulita; Veronica persica- soparlita; Vicia sativa- mazariche; Viola arvensis- viorele salbatice.

Producator: Dupont

Cultura Buruieni combatute Momentul aplicarii Doza
Orz Dicotiledonate anuale si perene Postemergent 10-15 g/ha
Grau Dicotiledonate anuale si pereme Postemergent 15-20 g/ha


Informaţii adiţionale

Utilizare Nu
Substanta Activa Erbicide Tribenuron-metil
Concentratie Substanta Activa 750 g/kg
Cultura grau, orez, orz
Dozaj Nu
Momentul aplicarii Nu
Buruieni combatute Nu
Tipuri Aplicare Nu
Formulare WG - granule dispersabile in apa
Modalitate de ambalare 1 kg
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 1.0000
Producator Dupont



 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.