Dozator Sapun Lichid Metal Alb DSMG

Disponibilitate: Stoc terminat

287,81 RON
Pretul contine TVA
Dozator pentru sapun lichid, capacitate rezervor 1,1L

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Dozator Sapun Lichid Metal Alb DSMG

Dozatorul pentru sapun lichid DSMG are un design atractiv si functional. Se monteaza pe perete, actionarea se face cu ajutorul butonului frontal. Dispune de capac superior pentru nivel. Este optim pentru utilizare in zonele cu trafic intens.

Este produs din otel de 8mm si dispune de un finizaj metalic alb. Montarea dozatorului pe perete se face prin 4 dibluri si holsuruburi de 5mm grosime. Dispune de un sistem cu supapa dubla anti-coroziva si anti-picurare. Rezervorul este din material termoplastic, de 3mm grosim, accesul facandu-se numai cu o cheie standard. Pompa este din poliamida.

Capacitate rezervor: 1100ml (1300 portii de sapun)

Cantitate de sapun dozata: 1-1,2g

Greutate dozator gol: 1kg

Forta operabila: 26N

Dimensiuni: 206 x 117 x 116mm

Garantie: 2 ani

Standarde si norme:

ISO 9001:2000

Produs de Mediclinics, Spania

Informaţii adiţionale

Greutate (Kg) 1.0000
Producator Mediclinics
Tipul Aparatului: Dozator Sapun 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.