Erbicid Esteron Extra 600 EC

Disponibilitate: Stoc terminat

47,96 RON
Pretul contine TVA

Esteron Extra 600 EC - este un erbicid sistemic actionand asupra buruieni dicotiledonate.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Erbicid Esteron Extra 600 EC

Substanta activa: acid 2,4 D din 2 EHE - 600 gr/litru

Caracteristici: Esteron Extra 600 EC se aplica de la infratire pana la formarea primului internod, in cazul cerealelor paioase, iar in cazul porumbului, in stadiul de 4+6 frunze. Combate cu succes buruieni dicotile anuale si perene din culturilede cereale paioase si porumb.

Mod de actiune: Pentru eficienta maxima, buruienile dicotile trebuie sa fie in faza de rozeta ( 4+6 frunze).Esteron Extra 600 EC poate fi aplicat la temperaturi incepand cu 5 grade Celsius. Volumul de apa utilizat pentru prepararea solutiei de stropit: 200 - 400 l/ha. Esteron Extra 600 EC este compatibil cu majoritatea erbicidelor. Inainte de utilizare este necesara consultarea tabelelor de compatibilitate si efectuarea unui test practic cu respectarea dozelor de amestec. Se va evita contactul erbicidului cu culturile sensibile la erbicidele pe baza de 2.4 D.

Plante tratate: porumb, grau, orz, ovaz

Buruieni combatute: Cirsium arvense (palamida), Sonchus arvensis (susai), Abutilon theophrasti (teisor), Convulvus arvensis (volbura), Chenopodium spp. (spanac salbatic), Thalspi arvense (pungulita), Amaranthus retroflexus (stir salbatic), Sinapsis arvensis (mustar salbatic), Raphanus raphanistrum (ridiche salbatica), Capsella bursa  pastoris (traista ciobanului), Polygonum convolvulus (hrisca urcatoare), Galeopsis tetrahit (lungurica), Matricaria spp. (musetel), Rumex acetosela (macris), Stellaria media (rocoina), Xanthium strumarium (cornuti).

Producator: Dow Agro Sciences

Cultura Buruieni combatute Momentul aplicarii Doza
Grau, Orz, Porumb Dicotiledonate anuale si perene Postemergent  0.8 l/ha


Informaţii adiţionale

Utilizare Populatie, Profesionala
Substanta Activa Erbicide Acid 2,4-D (ester)
Concentratie Substanta Activa 600 gr/litru
Cultura grau, orz, porumb
Dozaj Nu
Momentul aplicarii Nu
Buruieni combatute Nu
Tipuri Aplicare Pulverizare
Formulare EC - concentrat emulsionabil
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 1.0000
Producator Dow Agro Sciences 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.