Dispenser solutie pentru capace de toaleta Lotus

Disponibilitate: Stoc terminat

50,81 RON
Pretul contine TVA
Dispenser Lotus Professional pentru solutie de curatire capac toaleta de 300 ml din plastic de culoare alb/albastru. Dimensiuni: 13x10x21

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Avantajele sistemului pentru curatarea capacului de toaleta:

Design modern si elegant
Consum economic
Igiena optima
Dozator cu constructie solida
Instalare si utilizare simpla
Sistemul pentru curatare capac toaleta va asigura o sedere confortabila
Este important ca toti vizitatorii toaletei dumneavoastra sa se poata baza pe o curatenie stralucitoare a capacului de toaleta, dar este pur si simplu imposibil ca acesta sa fie dezinfectat dupa fiecare utilizare. Cu solutia pentru curatarea capacului de toaleta acest lucru nu mai este necesar. Utilizatorii isi pot curata si dezinfecta capacul de toaleta singuri: igienic si rapid.

Sistemul pentru curatarea capacului de toaleta consta din dispenserul care este fabricat din plastic masiv alb si solutie pentru dezinfectarea si curatarea capacului de toaleta.


Dispenserele Lotus se dau in custodie pe perioada contractului. Dupa 5 ani de utilizare intra in posesia utilizatorului.

Economic : o doza contine 400 ml care ajunge pentru 1500 de utilizari.

Consumabile: Consumabile

Informaţii adiţionale

Greutate (Kg) 1.0000
Producator Lotus
Tipul Aparatului: Dispenser Hartie 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.