Dispenser Prosop Hartie DPHA

Disponibilitate: Stoc terminat

153,83 RON
Pretul contine TVA
Dispenser pentru prosoape de hartie de tip "Z". Capacitate rezervor 600 bucati.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Descriere:

Dispenserul de prosoape de hartie este conceput pentru o excelenta rationalizare a prosoapelor de hartie si pentru o reincarcare facila. Dispune de inchidere cu cheie pentru a nu lasa persoanele neautorizate sa indeparteze prosoapele de hartie.

Are un design elegant. Este ideal pentru dotarea grupurilor sanitare din spatiile publice, zonele cu trafic mediu si intens, chiar si pentru toaletele proprii.

Este conceptionat din otel si dispune de un finizaj metalic alb.

Petru reincarcare utilizati prosoape de hartie pliante de tip "Z". Prosoapele pot avea o latime maxima de 110mm, lungime de 260mm. Capacitatea maxima de prosoape este de aproximativ 600 de bucati.

Aparatul se inchide automat si se deschide numai cu cheie.

Dimensiunile dispenserului: 330x275x133mm

Standarde si norme:

Standarde:ISO9001

Produs de Mediclinics, Spania

Informaţii adiţionale

Greutate (Kg) 1.0000
Producator Mediclinics
Tipul Aparatului: Dispenser Hartie 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.