Dispenser Hartie Igienica 2 role metal alb

Disponibilitate: Stoc terminat

133,98 RON
Pretul contine TVA
Dispenser pentru hartie igienica din metal alb, pentru 2 role normale

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Dispenser de hartie igienica pentru 2 role

 

Este un dispenser pentru hartie igienica special conceput pentru utilizarea cu suluri normale de hartie. Pot fi introduse 2 role normale suprapuse.

Are un design elegant, dispune de vizor de nivel si se recomanda utilizarea lui in zonele cu trafic mediu sau chiar pentru uz personal.

Este confectionat din otel si dispune de un finizaj lucios, alb.

Inchiderea este automata si se deschide numai cu cheie de catre personalul autorizat. Vizorul de nivel de pe ambele parti ale dispenserului permite urmarirea permanenta a rolelor din interior.

Dimensiuni: 116 x 288 x 127cm

Standarde si norme:

Standarde:ISO9001

Produs de Mediclinics, Spania

Informaţii adiţionale

Greutate (Kg) 1.0000
Producator Mediclinics
Tipul Aparatului: Dispenser Hartie 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.