Capcana Detmol Strip

Disponibilitate: Stoc terminat

332,47 RON
Pretul contine TVA

Benzi cu evaporare automată a substanţelor pentru combaterea insectelor dăunătoare din spaţii. Substanţă activă Diclorvos (32gr)

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Mod de acţiune
Prin inhalarea de către insecte a aerosolilor formaţi la evaporarea diclorvosului.

Consum
1 bandă/50m3 (are efect timp de 3-4 luni).

Particularităţi
Se poate utiliza în orice tip de spaţiu/cameră din domeniul industrial, agricol, etc.Nu este destinat amplasării în corturi, remorci de locuit, camere de spital, camere pentru sugari, copii mici, dormitoare etc. cu grad ridicat de populare.

Prezentare
Pachet livrabil cu 12 bucăţi.În curs de autorizare.

 

Produs de Frowein, Germania

Informaţii adiţionale

Greutate (Kg) 1.0000
Producator Frowein
Tip capcana Cu atractant
Material Nu
Combate activitatea Gargarite
Modalitate de ambalare 1 unitate 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.