Insecticid Detmol Per

Disponibilitate: Stoc terminat

506,15 RON
Pretul contine TVA
Soluţie de stropit (concentrat emulsie) pentru combaterea instectelor dăunătoare sănătăţii, igienei şi materialelor. Dilutia recomandata 1% diluat cu apă si concentratia de substanta activa piremetrin 240 g/l si extract de piretru 25%

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

SUBSTANŢE ACTIVE
Piremetrin (240 g/l) + extract de piretru 25% (112 g/l).
EFECT
Efect imediat şi de alungare prin contactul cu stropii pulverizaţi.Efect pe termen lung prin contactul cu stratul de pe suprafeţe.Efect de protecţie în timp şi inhibitor de nutriţie (la
dăunătorii textilelor).
CANTITATE
1% diluat cu apă, respectiv 2% în cazul gândacilor rezistenţi (50 ml, respectiv 100 ml concentrat /5 l apă). 15-100 ml soluţie de stropit/m2 în funcţie de tipul suprafeţelor.
PARTICULARITĂŢI
Efect pe termen lung în funcţie de tipul suprafeţelor (structură, material).În cazul gândacilor, încăperile se vor trata pe toată suprafaţa;în cazul gândacilor mari se recomandă alte soluţii de stropit „808”. Potrivit în special pentru protecţia textilelor.
AMBALAJ
Bidon de aluminiu de 1 litru. Avizat de Ministerul Sanatatii Publice, nr. 212 BIO/18.06.10
din 18.12.2006.

Produs de Frowein, Germania

Informaţii adiţionale

Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 1.0000
Utilizare Populatie, Profesionala
Producator Frowein
Tipuri Aplicare Pulverizare, ULV - LV
Substanta Activa Insecticide Extract de piretru, Permetrin
Concentratie Substanta Activa 112 gr/Litru; 240 gr/Litru
Concentratie de utilizare 1-2%
Combate activitatea Gandacilor
Modalitate de ambalare 1 litru
Tip stare Lichid 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.