Insecticid Detmol Long

Disponibilitate: Stoc terminat

52,11 RON
Pretul contine TVA
Substanţă fumigenă şi de pulverizat, anhidră, gata preparată, pentru combaterea insectelor zburătoare şi târâtoare dăunătoare sănătăţii, igienei şi materialelor, din încăperi de orice tip. Contine: Piremetrin 8 g/l si extract de piretru 25% + piperonilbut

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

SUBSTANŢE ACTIVE
Piremetrin (8 g/l) + extract de piretru 25% (4 g/l) + piperonilbutoxid (4 g/l).
EFECT
Efect rapid, imediat şi efect de alungare prin contactul cu particulele de spray. Efect pe termen lung prin contactul cu stratul depus pe suprafeţe. Efect de protecţie în timp şi inhibitor de nutriţie (dăunători textile).
CANTITATE
Pulverizare: 10-25 ml/m2
Fumigare insecte zburătoare: 1 ml/ m3
Insecte târâtoare: 6 ml/ m3
PARTICULARITĂŢI
Aplicare atât cu aparate de pulverizat, cât şi cu aparate fumigene. Efectul pe termen lung depinde de caracterul suprafeţelor.În cazul gândacilor, încăperile vor trebui tratate pe toată suprafaţa (efect repelent / permetrin).În spaţii de locuit şi zone alimentare, utilizarea va fi limitată, strict în zonele vizate. Indicat în special pentru protecţia textilelor.
AMBALAJ
Cutie de tablă, albă, de 10 sau 25 de litri. Avizat de Ministerul Sanatatii Publice, nr. 208 BIO/18.06.10 din 18.12.2006.

 

Produs de Frowein, Germania

Informaţii adiţionale

Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) N/A
Utilizare Populatie, Profesionala
Producator Frowein
Tipuri Aplicare Termonebulizare
Substanta Activa Insecticide Extract de piretru, Permetrin
Concentratie Substanta Activa 4 gr/Litru; 4gr/Litru; 8 gr/Litru
Concentratie de utilizare gata preparat
Combate activitatea Gandacilor, Gargarite, Moliilor, Mustelor, Tantarilor
Tip stare Lichid 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.